Oh My Brush
augusztus 27, 2018

EYENLIP: Olcsó, Koreai Márka (Snail Cream Mask, Eye Patch, Sun Cream, Aloe Vera)

Egy új márka az egyik kedvenc eBay eladónktól, amely igazán színes kínálattal és nagyon alacsony árakkal indított! Találunk náluk olcsó fényvédőt, csiganyálas termékeket, bb krémet, rúzst, arcmaszkokat, szemkrémeket stb.! Érdemes venni egy pillantást az EYENLIP márkára! 🙂

Az EYENLIP a BeautyNetKorea (eBay-n f2plus1, mindenki ismeri őket) saját márkája, egészen új még, de egy dolog biztos: a kínálat szuper, az ár pedig NAGYON baráti! A saját oldalukon látszik igazán, hogy mennyire olcsó minden, mert ott a postaköltség nincs benne az árban, viszont eBay-n legalább ezzel nem kell kalkulálni.

Mindig örülök, amikor felkérnek újdonságok tesztelésére, főleg akkor, ha új márkákról van szó, mert sosem lehet tudni, hogy milyen kincsekre bukkan az ember. Úgy döntöttem, hogy az érdekesebb termékekről írok majd részletesen (miről olvasnátok szívesen?), de addig is bemutatok mindent röviden, ami a csomagban volt.

EYENLIP Black Snail All In One Cream BEAUTYNETKOREA | eBAY | minta
74%-ban tartalmaz csiganyálat, s ahogy azt az ehhez hasonló krémektől megszokhattuk, ez is nagyon könnyű, de jól hidratál, hamar felszívódik, azonnal hat. Ez egy ilyen összetevő, nem nagyon lehet vele mellényúlni, a termék pedig tartalmaz még rengeteg, a bőr számára hasznos összetevőt: B3. B5, E vitamin, hidratálók, növényi kivonatok stb., viszont parfüm is van benne, bár szerencsére alig érezhető az illata. A krém nagyon jól sikerült, szuper az állaga és a hatása, s ha nem lenne benne illatanyag, csillagos ötöst kapna. Csak a csomagoláson spóroltak, az nem túl izgalmas, de az arckrém minőségi, a tégely 100 ml-es, nagyon sokáig elég lesz!

EYENLIP Pure Perfection Natural Sun Cream SPF50+ PA+++ BEAUTYNETKOREA | eBAY
Ingyenes postával sem kerül $6-ba, ami hihetetlen! Egyből felszívódik, teljesen láthatatlan a bőrön, nem ragad, nem csillog, csak egy picit hidratál, s még vízálló is! Egyben sminkalap is, ami összehúzza a pórusokat, a bőr egyből szebbnek tűnik, hiszen a mattító hatás ellenére kapunk egy nagyon pici, egészséges fényt, s a pórusok is kisebbek lesznek. Fizikai és kémiai fényvédőkből áll, az arbutin (folthalványító) mellett még találunk benne pár növényi kivonatot (antioxidánsok), de lényegében elég egyszerű fényvédőről van szó. Az illata elég erős, s valamire nagyon emlékeztet a gyerekkoromból, de eddig még nem jöttem rá, hogy mi az. Az árát nagyon megéri, kombinált és zsíros bőrre szuper!

EYENLIP Hydrogel Eye Patch  BEAUTYNETKOREA | eBAY
Zselés tapaszok szemkörnyékre több változatban: Salmon Oil & Peptide, Gold & Snail, Black Pearl, Hyalurinic Acid, Collagen. Ezek a termékek általában feszesebbé teszik a bőrt, halványítják a ráncokat és a sötét karikákat ideiglenesen, de a nevető- vagy nyakkörnyéki ráncokra is használhatunk ilyesmit. Én a száraz bőrre való lazacolaj & peptid fajtát kaptam, ami hidratál, s fényesebbé tette a bőrömet, de nagyon sok folyadékban úszik, így csúszkál a bőrön, ami nagyon zavar. Nem hiszem, hogy a kedvencem lesz emiatt, de a fáradt szemen nagyon kellemes, ez tény.

EYENLIP Calamansi Vitamin Solution Mask  BEAUTYNETKOREA | eBAY
Egy izgalmas, vitaminnal teli (C, E, retinol) fátyolmaszk kalamondin naranccsal, ami sajnos tartalmaz alkoholt, így az érzékenyebb bőrűeknek már nem a legjobb választás. Egy pénztárcabarát, könnyen beszerezhető, C vitaminos maszk, amit ugyan nem tudok minden bőrtípusra ajánlani, de egy próbát megér, ha ilyesmit keresünk!

EYENLIP Moisture Essence Mask BEAUTYNETKOREA | eBAY
Nem gondoltam volna, hogy egy ennyire olcsó arcmaszk (az oldalukon jelenleg 10 db $19,05 helyett $1.71-be kerül – igen, jól olvastátok!) meg tud egyből győzni, de így történt. Hét verzió közül választhatunk: Salmon Oil, Hyaluronic Acid, Snail, Collagen, Charcoal, Green Tea, Aloe, amiből nekem a fekete (charcoal) van meg. Csalódtam, amikor kibontottam, mert fekete helyett fehér fátyol köszönt vissza a tasakból ( 😀 ), de minden másban túlteljesített! Az összetevői is nagyon szépek, kíméletes a bőrhöz, a gél hamar felszívódik, jól hidratál, nem zsíros és frissítő hatása van, ami zsíros-kombinált bőrre tökéletes. Sokkal jobb, mint vártam, már csak az a kérdés, hogy a többi vajon milyen? 🙂

EYENLIP 98 Aloe Vera Soothing Gel  BEAUTYNETKOREA | eBAY
Ez egy erősen illatosított zselé, ami víz és glicerin keveréke, semmi különleges, ajánlani sem tudom. Ha aloe vera gélt kerestek, akkor vannak ettől sokkal jobbak!

EYENLIP Big Cover Perfection Tip Concealer  BEAUTYNETKOREA | eBAY
A három színből (#1 Light Beige, #1.5 Natural Beige, #2 Honey Beige) persze a legsötétebbet kaptam, így magamon nem tudom tesztelni. Az biztos, hogy nagyon olcsó, jól fed, matt, s legalább 3 szín közül választhatunk!

Ami még szerintem érdekes lehet:
EYENLIP Pure Cotton Perfect Cover BB Cream
EYENLIP Professional Hair Ampoule LULU
EYENLIP Snail All In One Repair Cream

minden terméket megtaláltok az eladó ebay oldalán!


EYENLIP Pure Perfection Natural Sun Cream SPF50+ PA+++


EYENLIP Black Snail All In One Cream


EYENLIP Hydrogel Eye Patch


EYENLIP Big Cover Perfection Tip Concealer

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)