Oh My Brush
július 19, 2018

Cosrx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask

Végre kipróbáltam a Cosrx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask éjszakai pakolást is, ami pont az én bőrtípusomnak készült. A rizses verziót nagyon szerettem régen, az egyik legjobb maszknak tartom, amit valaha próbáltam, de vajon milyen a mézes?

Mi ez?
A Cosrx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask egy zselés, nyugtató, éjszakai pakolás propolisszal, amely normál, kombinált és zsíros bőrre készült.

Összetevők?
85%-ban tartalmaz propolisz kivonatot, amely nemcsak egy remek antioxidáns, de többek között sebgyógyító, gyulladáscsökkentő és antibiotikus hatása is van. Emellett találunk még néhány hidratálót, gyulladáscsökkentő allantoint és B5 vitamint, de az összetevőlista nagyon rövid, főleg a propolisz erejére épül a termék, s nem tartalmaz alkoholt, illatanyagot, parabént stb.

Hatása?
A zselé könnyű, hamar felszívódik, nyáron kifejezetten kellemes a bőrön az állaga miatt, télen pedig lehet vastagabban kenni vagy rétegezni. Mivel ez egy éjszakai pakolás, ezért az a feladata, hogy megtartsa a bőr nedvességtartalmát, így egy alig érezhető réteget hagy maga után. Használhatjuk arckrémként is, nekem a nappali rutinomban így szerepel, ha szükségem van rá, este pedig utolsó lépésként kenem fel. Természetesen vastagabb rétegben lemosható pakolásként is jól működik, így igazi 3 az 1-ben termék.
Szerencsére már tubusban és nem tégelyben kapható, az adagolás egyszerű, a csomagolásba nem tudok belekötni. Egy kis hidratálás mellett feszesíti és nyugtatja is a bőrt, fiatalosabbnak hat majd az arc rögtön felvitel után, ragacsosnak sem érzem, egyből kenhetem fel a fényvédőt. Éjszakai pakolásként még jobban ki tudja fejteni a hatását, de szerintem a Cosrx rizses pakolása sokkal jobb éjszakára (jobban hidratál, táplál és még puhább lesz a bőr stb.). Összességében ez egy nagyon jó, “minden mentes” termék, ha nem bírjuk a nehezebb krémeket magunkon, s ha a propolisz nyugtató hatására szeretnénk támaszkodni, de mindenki másnak kevés lesz szerintem. Szerencsés vagyok, mert az én bőrtípusomra készült, nyári arckrémként nekem tökéletes.

Kinek ajánlom?
Csak kombinált, zsíros és pattanásos bőrre, mert nagyon könnyű, hamar felszívódik és minimálisan hidratál. Minden más bőrtípusnak a Cosrx rizses verzióját javasolnám inkább, mert ez kevés lesz száraz bőrre. Az összetevők nagyon szépek, nincs benne irritáló anyag, ezért érzékeny bőrűek is kipróbálhatják.

LINK:
Cosrx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask YESSTYLE | | JOLSE | | eBay

Ingredients:
Propolis Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, 1,2-Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Beeswax, Allantoin, Panthenol, Sodium Polyacrylate, Adenosine

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)