Oh My Brush
július 10, 2018

A'PIEU Mineral 100 Tone Up Sun Powder SPF50+ PA+++

Az A’PIEU Mineral 100 Tone Up Sun Powder SPF50+ PA+++ egy por állagú fényvédő, ami nagyon hasznos tud lenni, főleg nyáron! 100%-ban ásványi összetevőket tartalmaz, nagyon praktikus, a táskánkban van a helye! 🙂

Mi ez?
Az A’PIEU Mineral 100 Tone Up Sun Powder SPF50+ PA+++ nem más, mint egy ásványi fényvédő por formában, ami fixálja az alapozót, ad egy kis fedést is, mattít és természetesen a káros napsugaraktól is véd.

Összetevők?
100%-ban ásványi termék, más nincs a csomagoláson. Az elődjének az összetevőlistáját találtam meg, valószínleg ennek is ugyanaz vagy nagyon hasonló. Ez alapján nem tartalmaz illatanyagot, parabént, alkoholt, s két fizikai fényvédő adja a védelmet.

Hatása?
Ha nem tudom/akarom újrakenni a fényvédőt, s látom, hogy itt-ott lekopott a sminkem, akkor ez a bőrszínű púder nagyon jól jön! Nekem színben pont jó (sárgás), teljesen természetes és nem is túl világos, a sminket gyönyörűen fixálja, a kisebb bőrhibákat is elfedi, mattít, de egyáltalán nem szárít, az pedig hatalmas pozitívum, hogy fényvédelmet is ad. Természetesen magában nem nevezhető fényvédőnek, hiszen nem kenünk fel belőle eleget és nem is egyenletes a felvitel, de kiegészítésként nagyon jó! A táskában is jó helye van, a felvitel egyszerű, s bár nem használom minden nap, amikor mégis szükségem van rá, akkor jobbat el sem tudnék képzelni. Az ásványi alapozókra emlékeztet egyébként, de könnyebb, a por finomabb és a szín jobban illeszkedik a bőrhöz.

Kinek ajánlom?
Mivel szépek az összetevői, ezért szinte bárkinek, akik szeretnének egy picivel több fényvédelmet, főleg akkor, amikor nem tudjuk vagy a smink miatt nem akarjuk újrakenni a fényvédőt. Nagyon hasznos, de csak akkor, ha más fényvédőkkel együtt használjuk. Világosabb bőrön természetes, láthatatlan, s nagyon jól lehet fixálni vele az alapozót.

LINK:
A’PIEU Mineral 100 Tone Up Sun Powder SPF50+ EBAY | | JOLSE (hasonló termékek)

Ingredients: ???
Mica, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride, Talc, Silica, Aluminum hydroxide, Red Oxide of Iron, Yellow Oxide of Iron, Black Oxide of Iron

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)