Oh My Brush
június 25, 2018

Mindenki Kedvenc Szemöldökceruzája: Etude House Drawing Eye Brow

Az Etude House Drawing Eye Brow évek óta a legnépszerűbb szemöldökceruza, amit végre én is megrendeltem. Csupán pár dollár ingyenes szállítással, így nem igazán lehet mellényúlni vele, de érdekelt, hogy tényleg olyan jó-e?!

Eddig főleg koreai szemöldökspirálokat használtam, még mindig nagyon szeretem ezeket, de ha siet az ember, nincs idő elővenni a szemöldökecsetet, akkor bizony egy egyszerű ceruza jobb választás. Az Etude House Drawing Eye Brow olcsó, több színben kapható és szinte mindenki ezeket használja, tehát épp ideje volt, hogy én is kipróbáljam. A barna hajamhoz a 03 Brown árnyalatot választottam, s nagyon örültem, hogy ez legalább egy olyan szín, ami nem szürkés, hanem valódi barna (koreai termékeknél előfordul).

Se nem jobb, se nem rosszabb, mint bármelyik más szemöldökceruza, amit eddig próbáltam, viszont az tény, hogy az ára szuper, így nem csoda, hogy olyan sokan ezt választják. A felvitel egyszerű, a szín pigmentált és szép, tartós (bár rajtam minden az, hiszen soha nem piszkálom a szemöldökömet nap közben), praktikus, a reggeli, gyors sminkhez tökéletes. Egyedül arra kell ügyelnem, hogy finoman, könnyű kézzel vigyem fel, mert egy kicsit nagyobb nyomás és az erős pigmentáltság azt eredményezi, hogy a vonal azon a helyen erősebb, sötétebb lesz. Másba nem tudok belekötni, egy jó termékről van szó, amit szinte mindenki szeretni fog (legalábbis 03-as árnyalatra ezt tudom mondani), viszont úgy gondolom, hogy a ceruzák továbbra sem veszik fel a versenyt a fent említett szemöldökspirál + ecset duóval! 🙂

LINK:
Etude House Drawing Eye Brow YESSTYLE | | JOLSE | | eBay

Ingredients:
Hydrogenated Soybean Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Zinc Stearate, Stearic Acid, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Tocopherol, Hexylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Iron Oxides, Iron Oxides

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)