Oh My Brush
június 14, 2018

Cushion Szemfesték?! BEAUTY PEOPLE Velvet Fit Cushion Shadow Tea

Ha van már cushion alapozó, pirosító, fényvédő, ajakszínező stb., akkor miért ne lehetne szemfesték is? A koreai Beauty People alapozója nagy kedvencem, ezért kíváncsi voltam, hogy mit tudnak a BEAUTY PEOPLE Velvet Fit Cushion Shadow Tea szemfestékek, amelyek igazán különlegesek!

A BEAUTY PEOPLE Velvet Fit Cushion Shadow Tea a különleges állaga miatt kapta a cushion nevet, ugyanis nincs szivacs benne: egyszerűen a krémes és a por állagú szemfestékek kereszteződéséről van szó. Még a koreai márkák között is különleges termékről van szó: végre egy szemhéjpúder, ami nem porzik és nem lehet összetörni sem! Több színben kapható, amelyek közül én egy nagyon natúr árnyalatot választottam, ami tökéletes a mindennapokra (12 Iced Tea). Ujjal a legegyszerűbb a felvitel, nagyon könnyű eldolgozni és tartósabb is, mint egy átlagos krémes vagy por állagú festék.

Pont azt kaptam, amit kerestem: egy nagyon természetes színt, amit pillanatok alatt fel tudok vinni reggelente, s máris frissebb lesz tőle a tekintet. Világos bőrre ajánlom és azoknak, akik szeretik a natúr árnyalatokat. A szuper állagnak egyetlen negatívuma van: többet használok belőle, többször végigmegyek az ujjammal rajta, mire sikerül felvenni a kellő mennyiséget, így biztosan hamarabb fog elfogyni, mint szeretném. Minden esetre nagyon szeretem, nem is nagyon használok mást, mióta megvan, sokkal egyszerűbb vele az élet! 🙂

Három kollekció árnyalatai között válogathatunk: Shadow ADE (csillogó), Shadow LATTE (meleg, barna) és Shadow TEA (matt).

LINK:
BEAUTY PEOPLE Velvet Fit Cushion Shadow Tea JOLSE | | eBay

Ingredients:
MICA (CI 77019), Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Iron Oxides (CI 77491), Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Titanium Dioxide (CI 77891), Phytosteryl/Isostearyl/Certyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Ceresin, Cyclopentasiloxane, Sorbitan Olivate, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Sorbitan Stearate, 1,2-Hexanediol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Tin Oxide

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)