Oh My Brush
június 6, 2018

CLIO 3.5mm Slim-Tech Curling Cara & 1.5mm Pencil Liner

Szívesebben írok izgalmasabb dolgokról, de az alap sminktermékek legalább olyan fontosak, mint a többi. A CLIO hamar az egyik kedvenc sminkmárkám lett, nem véletlenül hívják sokan a koreai MAC-nek, csak persze sokkal megfizethetőbb. Szöul is tele van CLIO boltokkal, amit örömmel láttam, de nosztalgiázás helyett már mutatom is a következő újdonságokat: CLIO 3.5mm Slim-Tech Curling Cara és CLIO 1.5mm Slim-Tech Pencil Liner!

A Slim-Tech termékcsaládra a precízség jellemző! A CLIO 3.5mm Slim-Tech Curling Cara szempillaspirál fekete és barna színben kapható, nagyon vékony kefével rendelkezik, aminek az a feladata, hogy kiemelje a legrejtettebb szempillákat is, amiket más spirállal nem érünk el. Göndörít és nem dúsít, természetes a végeredmény, s jó hír a kisebb szeműeknek: végre valami, amivel nem kenjük össze magunkat felvitel közben! Nem lesznek tőle csábos, méteres szempilláink, a hétköznapokra ajánlom, amikor az egyszerűség és tartósság a fontos. Minden más alkalomra pedig ott van a Salon De Cara spiráljuk! 🙂

A CLIO 1.5mm Slim-Tech Pencil Liner szemceruzából viszont a barnát választottam, a mindennapokra jobban szeretem ezt a színt. Közvetlenül a felső szempillák tövében húzok egy vékony vonalat, így a tekintet frisebbnek tűnik, mégsem túl feltűnő. Nagyon vékony vonalat lehet vele húzni (népszerű trend ez Koreában, sok márkának van hasonló terméke), ami szinte azonnal szárad és elég tartós is, bár természetesen nem annyira, mint egy tus. Erre is igaz, hogy egyszerű, de minőségi és nagyon hasznos, épp ahogy azt a CLIO márkától elvárja az ember.

LINK:
CLIO 3.5mm Slim-Tech Curling Cara JOLSE | | eBay
CLIO 1.5mm Slim-Tech Pencil Liner JOLSE | | eBay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)