Oh My Brush
június 12, 2018

Bőrnyugtató Szérum: COSRX Centella Blemish Ampoule

Az egyik legnépszerűbb COSRX termék, amit én is ezer éve ki szerettem volna próbálni, de nem voltam benne biztos, hogy megéri az árát ez a pici üveg. A COSRX Centella Blemish Ampule és a kedvenc összetevőm, az ázsiai gázló viszont nem okozott csalódást, a legelső használat után a rutinom fontos darabjává vált!

Mi ez?
A COSRX Centella Blemish Ampoule egy “minden mentes”, kíméletes ampulla ázsiai gázlóval, amely töretlenül az egyik legkedveltebb összetevő Koreában. A bőrnyugtató hatása miatt problémás, pattanásos és érzékeny bőrre ajánlott, szárazra pedig inkább a Propolis Light Ampule névre hallgató társa lesz jó választás.

Összetevők?
A termék 85%-t a Centella Asiatica, tehát az ázsiai gázló adja, amely egy kiváló bőrnyugtató összetevő, sok-sok koreai termék alapja. Ezt erősíti még néhány gyulladáscsökkentő és hidratáló, s nagyjából ennyi is az egész! Egyszerű, de nagyszerű, ráadásul nem tartalmaz alkoholt, parfümöt, illatanyagot, parabént stb.!

Hatása:
A folyadék könnyű, hamar felszívódik, nincs illata, nem ragacsos, s egy kicsit hidratál is. Egész arcra kenem, rendkívül kíméletes, a fő feladata pedig a gyulladáscsökkentés, ezért olyan jó kipirosodásra hajlamos és pattanásos bőrre. Továbbá segít visszafogni a faggyútermelést, miközben erősíti a bőr természetes védőrétegét, aminek a zsíros és kombinált bőrűek különösen örülni fognak. Az üveg nem túl nagy (20 ml), ami eddig visszatartott a megrendelésétől, de szerencsére a kíváncsiságom győzött, ugyanis az első használat óta nem tudom letenni! A hormonális pattanásokkal természetesen nem tud mit kezdeni, viszont a bőr valóban nyugodtabb, a T-vonal nem zsírosodik annyira, a gyulladást pedig segít lehúzni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam néhány ázsiai gázlót tartalmazó termékre, amelyek messze lekörözik a legtöbb érzékeny bőrre való kozmetikumot, amelyek lényegében semmit nem tesznek a bőr érdekében. Csodát szerintem csak az irritált, pattanásos bőrrel fog tenni, de az ampullák többsége ilyen, csak egy bizonyos probléma ellen lépnek fel.

Kinek ajánlom?
Érzékeny, irritált, gyulladt, pattanásos bőrre a legjobb választás, azokon belül is a normál, zsíros-kombinált bőrtípus fogja majd igazán értékelni.

LINK:
COSRX Centella Blemish Ampoule JOLSE | | eBay

Ingredients:
Centella Asiatica Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, 1,2-Hexanediol, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Arginine, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Centella Asiatica Extract, Chlorophyllin-copper Complex

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)