Oh My Brush
május 1, 2018

Kíméletes Tonik Érzékeny Bőrre: Pyunkang Yul Mist Toner

A legkíméletesebb tonik, amit valaha használtam nem más, mint a Pyunkang Yul Mist Toner. Egy koreai klinika úgy gondolta, hogy ideje visszatérni az alapokhoz, így csak a legszükségesebb összetevőket használták fel a termékeikhez. A tonik mellett találunk még szérumot, ampullát, arclemosót, krémet, tehát egyszerűen össze tudunk velük állítani egy érzékeny bőrre való rutint.

Mi ez?
A Pyunkang Yul Mist Toner egy rendkívül egyszerű, kíméletes tonik, ami érzékeny bőrre kiváló választás. A koreai Pyunkang Oriental Medicine klinika saját márkája, amely azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a termékek nem tartalmaznak “felesleges” és irritáló összetevőket, a kevesebb több elvét vallják. A tonik 2 méretben kapható: 100 és 200 ml-es, szórófejes flakonok közül választhatunk.

Összetevők?
Nem vitték túlzásba: 91,9% coptis japonica, tehát japán aranyfonal kivonatot tartalmaz, amely egy gyulladáscsökkentő hatással is rendelkező antioxidáns. Ehhez jön még három hidratáló és nagyjából ennyi az egész!

Hatása:
Színtelen, könnyű folyadék, mintha víz lenne, tehát nagyon hamar felszívódik, nem ragacsos. Egy végtelenül egyszerű termékről van szó, ezt még a legérzékenyebb bőrűek is szeretni fogják. A szórófejes kiszerelés praktikus, higiénikus, s hála neki napközben is felfrissíthetjük vele magunkat, mintha arcpermet lenne. Tonizál, nagyon picit hidratál, s nyugtatja a bőrt, de ettől többet nem várhatunk tőle. Azt tudja, amit egy toniknak tudnia kell, s mindezt a lehető legkíméletesebb módon teszi. Én arcmosás után használom, majd egyből megyek is tovább a rutinom többi részével. Kellemes, frissítő, napközben is elővehetjük, de az átlag kbeauty rajongó álla nem fog leesni tőle, nincs wow-hatás. A termékkel tehát elérte a márka azt, amit szeretett volna, éljen az egyszerűség, amit az érzékeny bőrűek fognak igazán értékelni! Számomra pozitívum, hogy nem kell hozzá használni vattakorongot, a hatalmas flakon sokáig elég lesz, de nem bánnám, ha kicsit jobban hidratálna. Másba viszont tényleg nem tudok belekötni.

Kinek ajánlom?
Érzékeny és problémás (kipirosodásra hajlamos, pattanásos stb.) bőrre életmentő, hiszen egyáltalán nem irritál, de zsíros bőrre is remek, hiszen könnyű, hamar felszívódik. Bőrtípustól függetlenül jó bárkinek, akik szeretik az egyszerű, kevés összetevőből álló, bőrnyugtató termékeket.

LINK:
Pyunkang Yul Mist Toner 200 ml YESSTYLE | | JOLSE | | eBay
Pyunkang Yul Mist Toner 100 ml YESSTYLE | | JOLSE

Ingredients:
Coptis Japonica Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)