Oh My Brush
május 17, 2018

Kíméletes & Kakakós: BENTON Cacao Moist and Mild Toner

Sokunk kedvence, a Benton egy új termékcsaláddal jött ki, ami a kakaó erejére támaszkodik, s természetesen továbbra is fontos a “minden mentes” szemlélet számukra! A tonikot mindenki szeretni fogja, de főleg érzékeny, vízhiányos és zsíros bőrűek figyeljenek! 🙂

Mi ez?
A Benton pár éve vált a kbeauty rajongók kedvencévé, amikor megalkották a Snail-Bee vonalat (biztosan sokan próbáltátok már az esszenciát ezek közül). Lassan, de biztosan, egyre nagyobb náluk a kínálat, a legújabb termék pedig a BENTON Cacao Moist and Mild Toner névre hallgató tonik.

Összetevők?
Számomra a Benton neve egyet jelent az érzékeny bőrre kiváló, “minden mentes” termékekkel, amelyek mégsem unalmasak, hiszen telepakolják őket remek hatóanyagokkal, s most sincs ez másképp. A tonik a kakaó és a kakaómag kivonatára épül, amely hidratálja és táplálja a bőrt. Ehhez jön még néhány hidratálóanyag, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, s természetesen nem tartalmaz alkoholt, parfümöt, illatanyagot, parabént stb.

Hatása:
Egy könnyű, de a víztől picit sűrűbb, színtelen folyadékról van szó, aminek illata sincs. Hamar felszívódik, kifejezetten gyengédnek találtam, nyugtatja a bőrt és egy picit hidratál is. Nekem a flakon is nagyon tetszik, jó ránézni és kézbe venni, az adagolás is egyszerű, nem kell attól sem félni, hogy kiborítjuk. Pár órával azután, hogy megérkezett, sikerült az esti rutinomat egy kicsit túlzásba vinni az aktív anyagokkal és egy piros golyó lett a fejemből. Lemostam mindent, majd felkentem ezt a tonikot és pár perc alatt már nyugodt is volt a bőröm, szóval jól indult a kapcsolatunk. Egy hidratáló, érzékeny bőrre is szuper tonik, ami miatt a többi kedvencem egy kicsit háttérbe szorult, de nem bánom! A tonikok egyébként nálam gyorsan fogynak és szeretem felváltva használni őket: arcmosás után ez az első lépés, majd napközben is előveszem még egyszer, ha át akarom törölni az arcomat, meg persze este újból előkerül.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra szuper, nem lehet velle mellélőni! Különösen az érzékeny, zsíros és vízhiányos bőr fogja értékelni, hiszen nem tartalmaz irritáló anyagokat, nem ragacsos, egyből felszívódik, s jobban hidratál, mint egy átlagos tonik.

Kaptam pár mintát a termékcsalád többi tagjából is, amelyek szintén szimpatikusak voltak a kombinált bőrömnek. Mindegyikről elmondhatom, hogy az állaguk könnyű, hamar felszívódnak, ami nekem tökéletes, de száraz bőrre szerintem kevesek lennének. A szérum inkább esszencia, de legalább újabb parfümmentes termékekkel gazdagodott a kínálat, aminek mindig örülünk! 🙂

LINK:
BENTON Cacao Moist and Mild Toner | | YESSTYLE
Cacao Moist and Mild Serum
Cacao Moist and Mild Cream

Ingredients:
Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Madecassoside, Theobroma Cacao (Cocoa) Flower Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Betaine, Xanthan Gum

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)