Magyar English
Oh My Brush
május 24, 2018

HAUL: Koreai Újdonságok A Rutinomban

Hetekkel, talán hónapokkal ezelőtt érkezett ez a csomag Koreából, de valahogy elfelejtettem bemutatni. A reggeli rutinomat szerettem volna tökéletesíteni és leegyszerűsíteni, ami ezekkel a szuper termékekkel sikerült is. Új fényvédő, bb krém, arcpermet és sminktermékek következnek, s persze egy olajos sminklemosó is, mert ezekből nekem sosem elég! 🙂

Lioele Super Gold Snail BB Cream SPF50+ PA+++ JOLSE | | eBay
Pár hónapja kipróbáltam egy mintát ebből, amit rendeléshez kaptam, napokon belül pedig már úton is volt felém #Natural Beige színben… Régebben is szerettem a Lioele bb krémeket, de ezzel az újjal nagyon eltalálták, hogy mire van szükségem: könnyű, jól kenhető, jól fed, eltünteti a pórusokat is, szuper az állaga és természetes. Ez az árnyalat nekem egy picit sötét (nagyon világos a bőröm), de általában olyan fényvédő van rajtam, ami enyhe fehér réteget hagy maga után, így jól kiegészítik egymást.

Missha Ye Hyeon Jung-Gyeol Cleansing Oil JOLSE | | eBay
Szimpatikus nekem a Missha rózsaszín, a koreai/kínai orvoslásban használt összetevőkre épülő vonala, s más hanbang termékekkel szemben, ezek nem is kerülnek egy vagyonba. Ezt az olajos lemosót már rég kinéztem, de igazán nem kellett volna eddig halogatni, annyira jó! Az illata gyógynövényes, nekem tetszik, s természetesen remekül lehozza a sminket és szennyeződést, bár talán egy kicsit többet használok ebből, mint más lemosókból (másfél pumpa helyett kettőt).

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Mist JOLSE | | eBay
Nagyon népszerűek a Holika Holika keramidos termékei, az arcpermet nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Végre újra volt készleten, meg is rendeltem és azóta a rutinom része. Arcmosás után fújom magamra, nagyon kellemes, a szórófeje nem átlagos, nem “vág arcon” a folyadék, a bőr pedig egyből puhább, hidratáltabb és bársolyos lesz. Tonik után vagy helyett, esetleg napközben arcfrissítésre is használhatjuk.

A’PIEU Pure Block Tone-Up Sun Base SPF50+ PA+++ JOLSE | | eBay
Ennek azóta már megújult a csomagolása, sokkal csinosabb, de a lényeg, hogy egy szuper, tónuskiegyenlítő fényvédőt kapunk, ami egységesebbé teszi a bőrt, de jó sminkalap is egyben. Színezett (rózsaszínes), így elfedi az apróbb bőrhibákat, kicsit mattít, így kombinált, zsíros bőrre is ajánlom. Hagy maga után egy halvány fehér/rózsaszín réteget, de ez engem nem zavar, a fenti bb krémmel nagyon jó párost alkot.

Etude House Drawing Eye Brow JOLSE | | eBay
A hétköznapokon (lustaságból) szemöldökceruzákat kezdtem el használni a jól bevált szemöldökspirál helyett. Ebből a nagyon olcsó Etude House ceruzából a #03 Brown árnyalatot választottam, ami talán egy picit sötétebb, mint szeretném, nagyon pigmentált, így jobban oda kell rá figyelni felvitelkor, de ennyi pénzért nem panaszkodhatom!

Innisfree ECO BEAUTY TOOL RIBBON HAIR BAND JOLSE | | eBay
Véletlenül láttam meg, beleszerettem, s már ideje volt lecserélni a másik hajpántomat. 🙂

BEAUTY PEOPLE Velvet Fit Cushion Shadow Tea JOLSE | | eBay
Egy cushion szemhéjfesték, aminek különleges az állaga: valahol a por és a krém között áll, így nem porzik és tartósabb is, mint társai. Hosszú gondolkozás után a #02 Iced Tea árnyalat lett az enyém. Szerettem volna egy nagyon természetes, de szép színt, ami magában megállja a helyét, s a nappali sminkem alapja lesz. Ettől jobban nem is választhattam volna, nagyon tetszik, bár hozzá kellett szoknom az állagához: ujjal egyszerűbb a felvitel, de én inkább egy ecsetet használok, ami lassabban veszi fel a színt, de nem bánom.

CLIO 1.5mm Slim-Tech Pencil Liner JOLSE | | eBay
Fekete tus helyett inkább barna szemceruzákat használok a felső szempillák tövében/felső vízvonalon. Sok koreai márka kijött nagyon vékony ceruzákkal, amik általában igen tartósak is. A Clio az egyik kedvenc sminkmárkám, fekete szín is kapható, de nekem a #02 Brown jobb választásnak tűnt a mindennapokra. Rejtett szemhéjjal rendelkezőknek nagyon tudom ajánlani ezt a módszert!

CLIO 3.5mm Slim-Tech Curling Cara JOLSE | | eBay
Végül pedig egy szempillaspirál #01 Black árnyalatban, ami kisebb, mint az átlag, így jobban odafér a pillákhoz. Különösen pici szemre és ritka szempillákra ajánlom, nagyon természetes és vízálló (csak göndörít, nem dúsít).

Van már egyébként egy Kbeauty Facebook csoportunk, ahol egy szuper közösség alakult pár nap alatt! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)