Oh My Brush
április 10, 2018

Szuper, Kíméletes Arclemosó: MAMONDE Pure Sensitive Cleansing Liquid

Bár érzékeny bőrűeknek készült, de szerintem mindenki fürdőszobájában ott a helye a MAMONDE Pure Sensitive Cleansing Liquid arclemosónak! Egyszerű, de kíméletes, jól tisztít, s ehhez még pénztárcabarát ár is társul. Véletlenül találtam rá, de egyből a kedvencem lett!

Mi ez?
A MAMONDE Pure Sensitive Cleansing Liquid egy érzékeny bőrre készült arclemosó folyadék, amely kíméletesen távolítja el a szennyeződést a bőrről. Első látásra nem a legizgalmasabb, a csomagolása egyszerű, a flakon egyébként praktikus, pumpás és 150 ml-es, de a termék maga szuper! Érdemes egy pillantást vetni rá.

Összetevők?
Nagyon kevés összetevőt tartalmaz: a kamillakivonat nyugtatja, a B5 vitamin hidratálja és védi a bőrt, ráadásul alkohol-, parfüm, illóolaj- és ásványi olaj mentes stb. Jó hír, hogy alig habzik, ami még gyengédebbé teszi: jól összerakott összetevőlistáról van szó tehát!

Hatása?
Érdekes az állaga, igen folyékony gél, amely csak egy picit habzik, illata szinte nincs is, viszont meglepően jól tisztít! Nem gondolná az ember róla, mert annyira visszafogott, viszont remekül végzi a dolgát. Egyáltalán nem szárít, valóban kíméletes, s nem hagy furcsa réteget maga után: egy olyan arclemosó, amelyet reggel és este is szívesen használ az ember. Egyszerű, de nagyszerű, tényleg azt kapjuk, amit a márka ígér, jár az 5 csillag! 🙂

Kinek ajánlom?
BÁRKINEK! Egy szuper, nagyon gyengéd arclemosóról van szó, ami bár nem rendelkezik izgalmas csomagolással vagy összetevőkkel, de épp az egyszerűsége miatt olyan jó! Teljesen véletlenül figyeltem fel rá, de örülök, hogy adtam neki egy esélyt, ugyanis valószínűleg az egyik legjobb és legkíméletesebb lemosó, amit valaha használtam.

LINK:
MAMONDE Pure Sensitive Cleansing Liquid JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Aqua, Glycerol, Lauryl glucoside,  CAPB, 1,2-Hexanediol, Dexpanthenol, Anthemis Nobilis Flower Extract,  Glyceryl caprylate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Edetate Disodium, Sodium Benzoate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)