Oh My Brush
április 3, 2018

LABIOTTE Momentique Handbell Gel Liner

Fekete, zselés szemhéjtus szépséges csomagolásban a NU’EST W fiúk ajánlásával: ez a LABIOTTE Momentique Handbell Gel Liner, aminek én sem tudtam nemet mondani. A csomagolásra nincs panasz, de egy kicsit ügyeskedni kell, hogy kihozzuk a legtöbbet belőle.

Mi ez?
A LABIOTTE Momentique Handbell Gel Liner egy zselés tus gyönyörű és különleges csomagolásban. A Momentique kollekció szépséges darabjai melett nem lehet szó nélkül elmenni: szemhéjpúder triók, pirosító duók és csengő formájú szemhéjtusok várnak ránk. Utóbbi több színben kapható, ecset is jár hozzá, amellyel egyszerű a felvitel, száradás után pedig egy speciális rétegnek hála órákon át mozdulatlan marad a szemhéjon – legalábbis ezt ígéri a márka…

Hatása:
A #Black esetében a festék sűrű, jól kenhető, nem szárad egyből, tehát lehet még rajta igazítani, ha szükséges, viszont a hozzá kapott ecsettel nem tudtam egyenletesen felvinni. A saját tusecseteimmel szebb és vékonyabb vonalat húztam, de ez nem annyira meglepő. Általában a Clio szemhéjtust használom, ami RENDKÍVÜL tartós, így ehhez képest a Labiotte csalódás volt egy kicsit: ahol dörzsölődik a szemhéjam, ott hamar kopik (pedig primer mindig van rajtam). Rejtett szemhéjra tehát elvileg ez nem a legjobb választás, de egy-két próba után végre rájöttem, hogy hogyan is érdemes használni. Vastagabb vonalat nem húzok vele, nincs ezen mit szépíteni, viszont vékonyabbat, szorosan a szempillatőhöz nagyon is lehet! Így egyáltalán nem kopik, egész nap tart, gyönyörűen mutat a szemen, minden egyes nap ezt használom mostanában (lemosni sem nehéz szerencsére). A színe egyébként gyönyörű és a többi árnyalat is nagyon tetszik, azokat is szeretném beszerezni: pl. az a visszafogottabb barna igen szimpatikus… A beígért tartósság tehát csak félig igaz, de szerencsére alapból a vékonyabb tusvonalakra esküszöm, így nekem végül bevált.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szeretnének egy nagyon szép, fekete színű, zselés tust, hogy vékony vonalat húzzanak, szorosan a szempillatőhöz. Erre tökéletes, a lényeg, hogy ne dörzsölődjön, így egész nap tart.

LINK:
LABIOTTE Momentique Handbell Gel Liner JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)