Oh My Brush
április 19, 2018

Japán C Vitaminos Szérum: ROHTO Melano CC Intensive Anti-Spot Essence

Japán legnépszerűbb C vitaminos széruma, amely meghódította az egész világot: ez a ROHTO Melano CC Intensive Anti-Spot Essence! Ez volt az első dolog, amit Japánban levettem a polcról, régóta szerettem volna már kipróbálni, hiszen olyan sok jót olvastam róla! Nagyok voltak az elvárásaim, s egyáltalán nem csalódtam, egy igen hatásos termékről van szó, ami fontos része lett a rutinomnak.

Mi ez?
A ROHTO Melano CC Intensive Anti-Spot Essence már évek óta az egyik legnépszerűbb japán termék. Egy C vitaminnal teli esszenciáról van szó, amely eltünteti a sötét foltokat, gyógyítja és nyugtatja a bőrt, ráadásul az ára is megfizethető.

Összetevők?
Az összetevőlista rövid, de meggyőző: kétféle C vitamint tartalmaz, amelyek közül az aszkorbinsav, a legtöbb C vitaminos termék sztárja, hiszen igen hatásos. Az E vitaminnal remek párost alkot, de találunk még benne bőrnyugtatót is, amely a faggyútermelést is segít visszaszorítani, illetve antioxidánst, amely a szebb, ragyogóbb bőrért felelős. Alkohol- és parabénmentes, de kevés parfümöt tartalmaz (alig érezni az illatát).

Hatása:
A C vitamin az egyik legjobb dolog, amit a bőrünknek adhatunk! Többek között serkenti a kollagéntermelést, halványítja a foltokat, még a káros napsugárzás ellen is felveszi a harcot, a hozzáadott E vitaminnal pedig még hatásosabb egyébként! A tubus védi a napfénytől, ami fontos ennél az összetevőnél, ráadásul a csomagolásnak hála praktikus is a felvitel, nem csepeg, nem lehet túl sokat kinyomni belőle, tökéletes. Egy színtelen, olajosnak tűnő folyadékról van szó, ami könnyű, hamar felszívódik, kellemes a bőrön, s nem is kell sok belőle egyszerre (a 20 ml sokáig tart)!
Bevallom, félreértelmeztem a nevét, csak a “spot” szóra koncentráltam, így egy ideig csak közvetlenül a foltokra kentem egy kicsit. Nem láttam változást, félre is tettem, majd elkönyveltem magamban, hogy ez nekem nem működik, hiába a sok száz pozitív teszt az interneten. Aztán  rájöttem, hogy egész arcra kell felvinni, mint bármilyen más szérumot: egy vékony réteg a kezelendő felületre reggel és/vagy este, s a hatás nem marad el! A foltok látványosan halványodnak, a gyulladást lehúzza, a bőr sokkal szebb, egészségesebb és ragyogóbb már pár használat után!
Épp igen rossz állapotban volt az állam környéke a hormonváltozás miatt (néha megúszom, de nem minden hónapban sajnos), már kezdtem kiakadni, amikor elővettem ezt a szérumot, ami 1-2 éjszaka alatt többet segített, mint bármi más (előtte hámlasztottam, hogy még hatásosabb legyen a C vitamin)! Egyáltalán nem irritál, viszont nagyobb mennyiségben enyhe hámlasztó hatása van a C vitaminnak, ezen nem kell meglepődni. Engem meggyőzött, biztosan újra fogom venni, mert nem olyan “kényes”, mint más C vitaminos szérumok, nem oxidálódik gyorsan, s remekül végzi a dolgát!

Kinek ajánlom?
MINDENKINEK! A C vitamin (főleg az aszkorbinsav) egy kiváló összetevő, amely megújítja, gyógyítja és fiatalon tartja a bőrt, ez pedig egy valóban jó szérum, s még az ára is baráti! Ha szeretnénk halványítani a foltokat, ráncokat, ha gyulladt, pattanásra hajlamos a bőrünk, akkor ez a termék remek választás!

LINK:
ROHTO Melano CC Intensive Anti-Spot Essence
vagy
ROHTO Melano CC Intensive Anti-Spot Essence
vagy itt
Melano CC Essence YESSTYLE

Ingredients:
Akctives: Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Dipotassium Glycyrrhizate, O-Cymen-5-OL
Other: Water, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ethoxydiglycol, Alpinia Katsumadai Seed Extract, Buytlene Glycol, Edta, Fragrance

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)