Magyar English
Oh My Brush
április 29, 2018

Huawei Honor Band 3 Okosóra A Gearbest-től

Már egy jó ideje szemeztem az okosórákkal, de sosem voltam biztos a dolgomban. Aztán megérkezett a Huawei Honor Band 3, ami minden kétségemet eloszlatta már az első pár óra után! Nemcsak sportolók, de a hozzám hasonló átlagemberek életében is megállja a helyét egy okosóra, abszolút megéri beszerezni egyet!

Ki gondolta volna, hogy ennyire hasznosnak fogom találni a Huawei Honor Band 3 okosórát! Ez egy vízálló, uniszex darab, amit én és a barátom is szívesen hordunk, a nap 24 órájában társunk, csendesen figyeli minden lépésünket.

Sokáig gondolkoztam rajta, hogy kell-e nekem, hiszen nem sportolok, viszont az első nap után meggyőzött! Annyi mindenre jó, hasznos kiegészítő, ami ráadásul igen jól néz ki és kényelmes viselet is egyben. A funkciók többségét szerintem mindenki értékelni fogja, de én ezeket emelném ki:

  • Szeretem tudni, hogy mennyit mozgok, mennyi kalóriát égetek egy nap (nagyon sokat gyalogolok, biciklizek)
  • Láthatjuk a beérkezett üzeneteket, hívásokat (személyre szabható)
  • Részletes adatot ad az alvás minőségéről
  • Kiválaszthatjuk az edzésformát
  • Méri a pulzust
  • 50 méterig vízálló
  • Hetekig is működik töltés nélkül

Bekapcsolt állapotban érkezik, ilyenkor csak kínaiul “tud”, de amint hozzákapcsoljuk a telefonhoz (bluetooth), máris beszéli a nyelvünket. Az alkalmazást letöltve beállíthatunk mindent, amire szükségünk lehet, s az adatokat is itt találjuk majd (napi lépések, edzés, alvás stb.). Remek anyagból készült, ami kényelmes, könnyű, bármilyen csuklóméretre jó, az USB-s töltő pedig praktikus.

Az okosórának hála tudom, hogy sokkal többet mozgok egy nap, mint gondoltam. Az is kiderült, hogy igen rossz alvó vagyok, bár ez nem volt meglepetés, de legalább tudom, hogy tennem kell ellene valamit. Rájöttem, hogy magas a pulzusom még nyugalmi állapotban is, s még sorolhatnám azokat a dolgokat, amelyeket felfedeztem.

Rendkívül hasznosnak találom a Huawei Honor Band 3 okosórát, a minősége kiváló, pedig nem egy drága darab. Egyedül akkor fagyott le az arcomról a mosoly, amikor reggel felkeltem, megnéztem az alkalmazásban, hogy hogy aludtam és ez fogadott: “az alvás minőségén javíthat, ha mellőzi a dohányzást és az alkoholt!”. Soha nem dohányoztam, nem iszom egy kortyot sem, erre dorgálást kapok az órámtól! Haha 😀 Jó lenne, ha több adatot kérne el tőlünk, hogy jobban ismerje a készülék a felhasználót, de másba tényleg nem tudok belekötni.

A Gearbest oldalról van (ingyenes postázás):
Huawei Honor Band 3

TIPP: Az oldalon találtok $1-os termékeket, amelyek közül az új (első) vásárlók válogathatnak!

Valószínűleg rendelnem kell egy másikat is, mert a barátom elég gyakran lenyúlja előlem, nem tudunk ketten osztozni rajta… 😀

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)