Oh My Brush
április 12, 2018

ACONCEPT A: Shape of My Face Triple Contour

Természetes színű, matt bronzosító, amely kezdőknek is szuper: a koreai ACONCEPT A: Shape of My Face Triple Contour épp ilyen! Végre egy koreai, arcra való termék, amit sötétebb bőrre is tudok ajánlani! 🙂

Mi ez?
Az ACONCEPT A: Shape of My Face Triple Contour egy három színből álló koreai bronzosító. A márka az ázsiai bőrszínhez nem illő bronzosítók ellen veszi fel a küzdelmet (pirosas, nagyon narancssárga), a természetesebb árnyalatok hívei.

Hatása?
Mind a három szín matt, jól lehet velük dolgozni, a felvitel egyenletes, bár egyesek szerint porzik picit, de nekem ezzel nem volt problémám. Az eddig használt koreai bronzosítókat mindig a hozzám hasonló, nagyon fehér bőrre mertem csak ajánlani, ebben viszont van egy igen domináns, sötét szín, ami miatt nekem könnyű kézzel kell bánnom vele. Az egész arc kontúrozásához jó, még szemöldökpúderként is megállja a helyét, a csomagolás pedig erős, tükör is jár hozzá. Praktikus, a színek pigmentáltak, s végre egy koreai termék, amit sötétebb bőrre is el tudok képzelni! Én a három színt egyszerre használom, így nekem egy picit túl sötét, de megoldom: egyszerűen csak kevesebbet viszek fel belőle, mint más bronzosítókból, s figyelek az eldolgozásra.

Kinek ajánlom?
A márka legnépszerűbb terméke, s nem véletlenül: a legtöbb bőrszínen remekül működik! Nagyon világos bőrre továbbra is ajánlom az eddig bemutatott koreai bronzosítókat, mindenki másnak pedig érdemes ezt kipróbálni.

LINK:
ACONCEPT A: Shape of My Face Triple Contour JOLSE | | eBay

Ingredients:
Talc, Zinc Stearate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Diisostearyl Malate, Hexyl Laurate, Methicone,vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dimethicone, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)