Oh My Brush
április 22, 2018

A Legjobb Koreai Szemránckrémek

Az egyik leggyakoribb kérdés, ami hozzám érkezik, az az, hogy melyik a legjobb koreai szemránckrém? Összeválogattam most azokat a koreai szemkrémeket, amelyek vezetik az eladási listákat, amelyekből a legtöbb fogy, magyarul azokat, amelyeket Koreában és világszerte szívesen használnak a nők (és férfiak). A luxuskategória legjobbjai mellett sorba veszem a pénztárcabarát verziókat is, s néhány személyes kedvencemet is bemutatom.

A KRÉMEK KRÉMJE: A LEGJOBBAK:
High end/luxusmárkák legjobb termékei, amikre nagyon sok nő esküszik. Nem lehet szó nélkül elmenni az izgalmas összetevők, sok-sok év tapasztalat és a rendkívül pozitív visszajelzések mellett, ezek mindenki kívánságlistáján első helyen állnak. Szerencsére mintákat is lehet kapni, így nem kell egyből beruházni a teljes méretre. (Ezt a koreai eladót nagyon tudom ajánlani, ha koreai, luxustermékek mintáit szeretnétek beszerezni!)


Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Eye Cream
$146.93  EBAY LINK | | Minták
Mi más is lenne a sztárösszetevő a termékben, mint a koreaiak nagy kedvence, a ginszeng! A Sulwhasoo már több, mint 50 éve kutatja ezt az összetevőt, a koreaiak kedvenc luxusmárkájáról van szó, akik minden évben vezetik az eladási listákat. A krém a ginszeng és más növényi kivonatok erejére épül, de tele van bőrpuhítókkal és hidratálókkal is.


Su:m37 Secret Repair Concentrated Eye Cream
$90  EBAY LINK | | Minták
A Su:m37 nem bízza a véletlenre, az összetevőlista NAGYON hosszú, tele van izgalmas, növényi kivonatokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal, folthalványítókkal és természetesen fermentált összetevőkkel is, mert a márka ebben is nagyon jó (igen különleges körülmények között készítik az összetevőiket)! Az biztos, hogy minden bőrproblémára megoldást kínál, ami a szem környékét illeti, egy igazán jól összerakott termékről van szó!


The History of Whoo Jinyul Eye Cream
$109.98  EBAY LINK | | Minták
A The History of Whoo márka a gyönyörű csomagolás mestere, illetve a koreai piac egyik legerősebb szereplője. Ez a krém a gyógynövények erejével segít eltüntetni a sötét foltokat és a szem alatti karikákat.

LEGNÉPSZERŰBB & MEGFIZETHETŐ:
Nem feltétlenül kell egy vagyont kiadni szemkrémekre, ha nincsenek igazán komoly bőrproblémáink, viszont a szem környéki érzékeny bőr mindenképp igényli az extra ápolást. Ezekből is rengeteg fogy Koreában és az országon kívül is, talán érdemes ezekkel kezdeni a próbálkozást!


Missha Cho Gong Jin Eye Cream
$32.04  EBAY LINK
A Missha válasza a fenti luxuskrémekre: ginszeng és sok-sok gyógynövény segít a ránctalanításban, megszabadít a sötét karikáktól, a csomagolása pedig ennek is különleges! Élőben is láttam Koreában, s annyira gyönyörűek a termékek előben, hogy meg kellett állnom egy pillanatra a polc előtt… 😀


Missha Geum Sul Vitalizing Eye Cream
$28.55  EBAY LINK
A Missha nem viccel, ez a krém aztán tele van szuper összetevőkkel! Ginszeng és gyógynövények minden mennyiségben, arbutin a foltok ellen, s ránctalanítás mellett ragyogóbb, feszesebb bőrt is ígér. A 30 feletti korosztálynak ajánlja a márka, egy nagyon jól összerakott krémről van szó!


Innisfree Jeju Orchid Eye Cream
$19.29  EBAY LINK
Ezt rengetegen használják, az Innisfree egyik bestseller terméke, de szerintem a csomagolás színe, az orchidea és a tény, hogy Yoona (Girls Generation) reklámozza nagyban hozzájárul a sikeréhez. Akik szeretik az izgalmas összetevőket, azoknak ez talán unalmas lesz, viszont nem véletlenül sokak kedvence, az egyszerű, de nagyszerű termékekre is van igény!


Etude House Moistfull Collagen Eye Cream
$13.70  EBAY LINK
Sok évvel ezelőtt én is megvettem a rengeteg pozitív vélemény miatt, s még a mai napig is nagyon népszerű, sok különleges kiadást is megélt már, viszik, mint a a cukrot. A kollagén a fő összetevő, a lista egészen rövid, a krém (inkább gél) maga nagyon könnyű, de jól hidratál. Fiatalabb bőrre ajánlanám, 30 felett szerintem kevés lesz.


MIZON Snail Repair Eye Cream
$12.99  EBAY LINK
A Mizon a csiganyálas és pénztárcabarát termékeiről híres, ez a krém is a csiganyál hidratáló és gyógyító hatására épül, 80%-ban ebből az összetevőből áll. Az INCI nagyon szép, parfüm- és alkoholmentes, még peptidek is vannak benne a hidratáló és bőrpuhító anyagok mellett, tehát nem nagyon lehet mellélőni vele.

SZEMÉLYES KEDVENCEIM:


Missha Ye Hyeon Jin-Bon Eye Cream TESZT
 $15.98  EBAY LINK
Nekem nagyon bevált, tökéletes az állaga (nem nehéz, de jól hidratál), az összetevőlistája gyönyörű, tele izgalmas anyagokkal, s még az ára is kedvező! Szerintem 25-35 között a legjobb.


ZYMOGEN Fermented Soybean Firming Eye Cream TESZT
 $22.66  EBAY LINK
Jelenleg ezt használom, végtelenül szép az összetevőlista, minden megvan benne, amire a bőrnek szüksége lehet: antioxidánsok, hidratálók, fermentált összetevők, peptidek, gyulladáscsökkentők és folthalványító is. Egy alig észrevehető réteget hagy maga után, ha túl vastagon kenjük, csak ezt tudom felhozni ellene. A tégely pedig hatalmas, sokáig elég lesz!


Benton Fermentation Eye Cream
$18.90  EBAY LINK
A Benton a “minden mentes”, szép és hatásos összetevőkkel teli termékekről híres, a fermentált vonala pedig igen jól sikerült. Egyszerű, de nagyszerű, érzékeny bőrre is kiváló választás!

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)