Oh My Brush
április 13, 2018

A Koreaiak Kedvenc Bőrradírozó Kendője: Italy Towel

Ha van valami, ami nem hiányozhat a koreai fürdőszobákból és fürdőházakból, akkor az az “Italy Towel“! A bőrradírozást nagyon komolyan veszik, nem hagynak esélyt az elhalt hámsejteknek, s milyen jól teszik! A Koreából érkező csomagok szinte mindig tartalmaznak egyet, de mire is jók ezek a színes dolgok pontosan?

Mi ez?
Az a bizonyos törülköző, amit gyakran kapunk ajándékként, ha Koreából rendelünk valamit, majd rövid gondolkozás után elteszünk a fiók mélyére, mert nem tudjuk, hogy mire jó. A ’60-as években készültek az első darabok Korea második legnagyobb városában, s azóta a koreaiak egyik legfontosabb bőrápolási eszköze. A bőrradírozást sokkal egyszerűbb, hatásosabb és olcsóbb hála neki.

Összetevők?
100% viszkóz, amelyet akkoriban Olaszországból importáltak, innen kapta a nevét a termék.

Hatása:
Nagyon egyszerű a használata: kb. 15 perc kádban ázás után átmasszírozzuk vele a bőrt. Semmilyen terméket nem kell hozzá használni, magában is tökéletesen végzi a munkáját, aminek az eredménye igen látványos már pár másodperc múlva is: teljesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, öröm nézni! Ilyesmit nem lehet bőrradírokkal vagy kefékkel elérni, a bőr újra puha, ragyogó és szebb lesz pár perc alatt! Az első használat a leglátványosabb, s a legfájdalmasabb is, kellemesnek semmiképp nem mondanám, de nagyon megéri, ezt nem tagadom! Nekem sajnos nincs kádam, s nem vagyok a hosszú zuhanyozás híve (vízpazarlás…), úgyhogy csak alkalmanként tudom elővenni, de olyankor imádom!
A színek a radírozás erősségét jelzik: a rózsaszín a leggyengédebb, a zöld a leguniverzálisabb, ezt használják a legtöbbet, a sárga erősebb, a férfiak jobban szeretik, de lábfejre is remek stb. A koreai fürdőházak elmaradhatatlan kelléke egyébként, egymást radírozzák vele, de soha ne engedjük, hogy egy koreai kerüljön mögénk: a hátunkon bőr nem marad a végére… 😀

Kinek ajánlom?
Mindenkinek! Ezzel az olcsó, jó, nagyon hatásos kendővel egyszerűen és alaposan eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, amelyek eltömítik a pórusokat (pattanások alakulnak ki), s megakadályozzák az összetevők felszívódását stb. Ha egyszer kipróbáljuk, más börradírra rá sem nézünk többé!

LINK:
Korean Italy Towel JOLSE | | eBay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)