Oh My Brush
március 6, 2018

Vitaminbomba Egy Vattakorongban: A'PIEU Vitamin AC Pad

Az A’PIEU Vitamin AC Pad a megjelenése óta népszerű, hiszen egy kicsit színesebb, izgalmasabb, mint más márkák hasonló termékei. Bővelkedik kiváló összetevőkben, hatásos, de vajon jobb-e, mint más nedves vattakorongok?

Mi ez?
Az A’pieu is kiadta a saját változatát a mosanában oly’ népszerű nedves vattakorongokból, amely az A’PIEU Vitamin AC Pad névre hallgat. A többi márkához képest fele annyi (35 db) lapocskát találunk csak a tégelyben, cserébe viszont tele van izgalmas összetevőkkel.

Összetevők?
Nem aprózták el: 6 féle vitamin/antioxidáns (retinol, C, B5, B7, B2 vitamin, glutathione), AHA, BHA hámlasztók, gyulladáscsökkentők és hidratálók is találhatók benne. Alkohol- és parabénmentes, az illatát a teafaolaj és citrus illóolaj adja. Az INCI rövid, viszont tele van hatóanyagokkal, amelyektől pillanatokon belül megújul a bőr: tisztulnak a pórusok (BHA), megszabadulunk az elhalt hámsejtektől (AHA), az antioxidánsok pedig fiatalítanak.

Hatása?
Ahogy a többi ehhez hasonló termék, ez is képes több lépést kiváltani: tisztít, tonizál, hidratál, hámlaszt, s segít a sötét foltok világosításában, illetve ránctalanításban. Míg a többi nedves vattakorongot akár naponta kétszer is tudom használni, mert kíméletesek, ezt inkább csak hetente párszor veszem elő. A retinol, C vitamin, AHA és 3 különböző BHA egyszerre túl sok a jóból, főleg akkor, ha érzékenyebb az ember bőre. Valószínűleg nem is tervezték gyakori használatra, s más termékeket sem szívesen kenek rá, míg fel nem szívódott teljesen.

Kinek ajánlom?
Ha csak pár naponta szeretnénk hámlasztani és vitaminokkal bombázni a bőrünket, akkor ezektől a vattakorongoktól jobb választás valószínűleg nincs. Egyszerűen és gyorsan letudunk vele jó pár lépést, így szuper olyankor, amikor este nincs idő végigmenni a rutinunkon. Nagyon érzékeny bőrűeknek nem (a magas hatóanyagtartalom és illóolajok miatt), mindenki másnak (főleg azoknak, akik szeretik a komolyabb hatóanyagokat együtt látni) viszont érdekes lehet. Utazáshoz tökéletes, s persze akkor is, ha csak hetente párszor szeretnénk nedves vattakorongokat használni. Személy szerint a Missha és COSRX lapocskákat gazdaságosabbnak és kíméletesebbnek találom.

LINK:
A’PIEU Vitamin AC Pad JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Water, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Ascorbic Acid (Vitamin C), Retinol, Biotin, Glutathione, Riboflavin, Anthemis Nobilis (chamomile) Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaft Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Salicylic Acid, Betaine Salicylate, Glycolic Acid, Sodium Hyaluronate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Melaleuca Alternifoila (Tea Tree) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Arginine, Allantoin, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)