Oh My Brush
március 8, 2018

THE FACE SHOP Deep Firming Cleansing Oil

Beleszerettem a csomagolás színébe és egyszerűségébe, így kíváncsivá tett a THE FACE SHOP Deep Firming Cleansing Oil olajos lemosó. Az ára kedvezőnek tűnt, amihez egy szép, egyszerű összetevőlista is társult, ezért nem is gondolkoztam tovább, ment is a kosaramba.

Mi ez?
A THE FACE SHOP Deep Firming Cleansing Oil egy egyszerű, de jó és pénztárcabarát olajos lemosó, ami mélytisztító hatásával alaposan tisztítja a bőrt, illetve ápolja is azt a hozzáadott összetevőknek hála.

Összetevők?
Az INCI rövid és egyszerű, semmi különleges nincs benne, de mindent tud, amit egy jó sminklemosótól elvár az ember. A két fő összetevő az ásványi olaj és napraforgóolaj, amelyek remekül tisztítanak, feloldják a sminket és szennyeződést, de ezeken kívül találunk még pár növényi kivonatot (zöldtea, áfonya, acai stb.), antioxidánst, bőrpuhítót és gyulladáscsökkentőt is benne. Alkohol- és parabénmentes, de pici parfümöt tartalmaz.

Hatása:
Feltűnt, hogy a The Face Shop olajos lemosói engem mindig a szárazolajra emlékeztetnek, kicsit “selymesebbek”, mint társaik. Az állaga kellemes, az illata nem erős, jól feloldja a sminket, viszont személy szerint jobban szeretem azokat a lemosókat, amelyek olajosabbak, nehezebbek, viszont megértem, ha a többség pont ezt az érzetet szeretné kerülni. Ez épp ilyen: könnyű, egyszerűen lemosható, nem hagy olajos réteget maga után, kényelmes vele a sminklemosás. A szemsminket kétfázisú sminklemosóval szoktam eltávolítani, de valamelyik nap elfelejtettem és egyből ezt a lemosót kentem fel. Ha már így alakult, akkor a szememen is kipróbáltam, s nagyot néztem, ugyanis egy kis masszírozás után még a spirált és tust is lehozta! Nem mondom, hogy minden nap így fogom lemosni a sminket, de legalább tudom, hogy lehetséges. Remekül tisztít tehát, pozitívan csalódtam. Kíméletes, hatásos, 200 ml sokáig elég lesz, így megéri az árát.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szeretnének egy kellemes illatú olajos sminklemosót, ami jól tisztít, de nem nehéz és nem olajos. Tökéletes lehet azoknak, akik most kezdenek el megismerkedni a koreai arcápolással és termékekkel, de ha már megvan a kedvenc sminklemosónk, akkor ezt nyugodtan kihagyhatjuk. Kivéve persze, ha olcsóbbra szeretnénk váltani, mert ez sokszor elég jó áron kapható!

LINK:
THE FACE SHOP Deep Firming Cleansing Oil JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Mineral Oil, Sunflower Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Blueberry Fruit Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Butylene Glycol, Polysorbate 80, Sorbitan sesquioleate, Tocopheryl Acetate, Water, Fragrance

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)