Oh My Brush
március 30, 2018

"Minden Mentes" Tonik: KLAIRS The Supple Preparation Unscented Toner

Megújult a Klairs best seller tonikja, létezik mostantól illatanyagmentes is, ami annyira kíméletes, hogy az érzékeny bőrűek is fellélegezhetnek végre! Az új KLAIRS The Supple Preparation Unscented Toner gyengédebb a bőrhöz, de megtartotta a fontos és hatásos összetevőket is.

Mi ez?
A KLAIRS The Supple Preparation Unscented Toner új is meg nem is. Az eredeti tonik a márka legnépszerűbb terméke, sokan esküdnek rá, hiszen egy nagyon kellemes, kíméletes, hidratáló tonikról van szó. Ugyanakkor néhány érzékeny bőrű vásárló kérésére a WishTrend (saját márkájuk a Klairs) megalkotta a tonik illóolajmentes verzióját is. A flakon átlátszó lett, a csomagolás pedig még szebb, az ár és az összetevők 99%-a viszont változatlan.

Összetevők?
A rengeteg hidratáló mellett gyulladáscsökkentők, E, C és B5 vitamin, illetve bőrpuhítók, s még peptid is található benne. Most már elmondható róla, hogy alkohol-, parfüm-, illóolaj- és parabénmentes, rendkívül gyengéd a bőrhöz, ugyanakkor hatásosan ápolja is azt. Eddig is jó volt, de most már végképp nem lehet belekötni az INCI-be. A legtöbb érzékeny bőrre készült termék nagyon kevés összetevőt tartalmaz, ez viszont megtartotta az izgalmasabb részt is: ázsiai gázló, igazi édesgyökér, kövér porcsin kivonat stb., ami különlegessé teszi ebben a kategóriában.

Hatása:
A koreai tonikok általában nemcsak tisztítanak, hanem egyben hidratálnak is, s előkészítik a bőrt a többi termék számára, hogy azok gyorsabban és jobban tudjanak felszívódni. A tonikhoz a Klairs új lapocskáit használom egyébként, amik szinte teljesen át tudják adni a bőrnek a felszívott folyadékot, így nincs pazarlás. Bár a tonik sűrű, akár egyenesen a tenyerünkbe is önthetjük, hogy esszenciaként használjuk azt. Akárhányszor felkenem, mindig az az érzésem van, mintha a tonik “simogatná” a bőröm, annyira selymes a tapintása. Természetesen jól hidratál, a bőr puhább lesz, egyáltalán nem irritál, gyorsan felszívódik, s nem hagy ragacsos réteget maga után. Az illata kicsit “mű”, hiszen nincsenek már illóolajok, amik ezt elrejtenék, de annyira gyenge, hogy csak pár másodpercig lehet érezni és nem is zavaró. Engem meglepett, nem gondoltam volna, hogy jobban fogom szeretni, mint a másikat, de ennek talán még könnyebb az állaga, mint az eredetinek.

Kinek ajánlom?
Mindenkinek tökéletes választás, de főleg az érzékeny bőrűek lélegezhetnek fel, számukra készült ugyanis ez az illatanyagmentes verzió. Egyszerű, de nagyszerű: én kifejezetten szeretem az ehhez hasonló, használat közben szinte észrevehetetlen, mégis hatásos tonikokat. Minden bőrtípusra ajánlom, különösen érzékeny, száraz vagy vízhiányos bőrre, illetve azoknak, akik szeretik az illatanyagmentes termékeket!

EBAY LINK:
KLAIRS The Supple Preparation Unscented Toner

vagy:
KLAIRS The Supple Preparation Unscented Toner

Ingredients:
Supple Preparation Unscented Toner
Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta-Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Portulaca, Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Copper Tripeptide-1

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)