Oh My Brush
március 28, 2018

Koreai Újdonságok: Etude House, Clio, TonyMoly, Apieu

Néhány szép és ígéretes újdonság Koreából: itt a tavasz, ezért a legtöbb márkánál a színek és a rúzsok kerülnek előtérbe. Természetesen ettől sokkal több termék és kollekció jelent meg, úgyhogy csak a legérdekesebbek közül szemezgetek most. 🙂

A’PIEU Personal Tone Foundation EBAY LINK
Az A’pieu jó és pénztárcabarát alapozók híve, de most a különböző színtónusokat is jobban figyelembe vették. Bár még mindig a világos színek dominálnak, így azért sokkal könnyebb a választás!

Beauty of Joseon Revitalize Sleeping Mask EBAY LINK
A legnépszerűbb koreai arckrém megalkotása után megszületett ez az éjszakai pakolás is! Továbbra is azokat az összetevőket használják, amelyeket több száz éve a koreai elit részesített előnyben, így egy igen izgalmas maszkot kapunk.
Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm EBAY LINK
Az arcmosás legalább olyan fontos, mint a hidratálás: ezzel az arclemosó balzsammal a bőr tisztább és ragyogóbb lesz.

CLIO Rouge Heel Velvet EBAY LINK
A koreai ajakszínezőkkel nem lehet mellényúlni: jó minőség, alacsony ár és szebbnél szebb színek várnak ránk. Nekem nagy kedvencem a Clio márka, amely most rengeteg új árnyalattal lepett meg minket. Mindenki nagyot nézett, amikor megláttuk a promo képeket, ugyanis Krystal eddig az Etude House arca volt évekig, de nagyon jól áll neki ez a nőiesebb, felnőttesebb stílus!

Etude House All Caring Eraser Pad EBAY LINK
Nem is értem, hogy az Etude House miért nem adott ki eddig nedves vattakorongokat, általában ők az elsők, ha új trendekről van szó. Nem kellett sokat várni, itt vannak a tisztító lapocskák, ideje ezeket is kipróbálni! 😀

Az új, praktikus Cushion Duo lehetővé teszi, hogy az alapozónk mellé bekerüljön még pl. a pirosító, korrektor, primer stb. is. Kell hozzá a Cushion Duo tok, egy cushion alapozó utántöltő, amire csak rá kell illeszteni a többi termék egyikét.
Etude House Any Cushion Duo Case EBAY LINK
Etude House Any Balm Blusher EBAY LINK
Etude House Any Balm Glow SPF50+ PA+++ EBAY LINK
Etude House Any Concealer EBAY LINK
Etude House Any Balm Blur EBAY LINK

Etude House Double Lasting Cushion SPF34 PA++ EBAY LINK
A népszerű alapozójuk most már cushion verzióban is kapható!

Etude House Mini Two Match Color Mix EBAY LINK
Mini rúzsok rengeteg színben, amelyekkel egyedi és gyönyörű árnyalatokat készíthetünk. Lent látható pár igen szép példa!

ETUDE HOUSE Play Color Eye Peach Farm EBAY LINK
Évente többször is meglep minket az Etude House egy-egy gyönyörű palettával, s most sincs ez másképp. Ha barna szemem lenne, nem is gondolkoznék rajta, annyira jól sikerült ez is!

Az Innisfree a rétegező technikára helyezi a hangsúlyt ezzel a kollekcióval. A skin és a krém ráadásul két verzióban is kapható, így a szárazabb (intense) és zsírosabb (light) bőrűek is használhatják a termékeket skin, krém, balzsam sorrendben. Egyébként elsőre nem tűnt izgalmasnak, de a szép összetevők miatt csak felfigyeltem a termékcsaládra.
innisfree Artichoke Layering Intense Skin EBAY LINK
innisfree Artichoke Layering Light Skin EBAY LINK
innisfree Artichoke Layering Light Cream EBAY LINK
innisfree Artichoke Layering Intense Cream EBAY LINK
innisfree Artichoke Layering Finishing Balm EBAY LINK

A the Saem Power Spot kollekció eddig is igéretes volt, de most már még nagyobb a választék: ázsiai gázló, keramid, PHA hámlasztó az érzékeny bőrre, vitaminok stb. várnak ránk, ha ezeket a pénztárcabarát krémeket választjuk.
the SAEM Power Spot Madeca Cream EBAY LINK
the SAEM Power Spot Ceramide Cream EBAY LINK
the SAEM Power Spot Calamine Cream EBAY LINK
the SAEM Power Spot PHA Cream EBAY LINK
the SAEM Power Spot Vitamin Cream EBAY LINK

TONYMOLY Fabric Collection Crystal Lace Blusher EBAY LINK
A TonyMoly tavaszi kollekciója egyre bővül, most épp néhány pirosító, highlighter és bronzosító került a már eddig is látványos termékek közé.

BBIA Last Auto Gel Eyeliner (Wink Edition) EBAY LINK
BBIA Last Pen Eyeliner FX EBAY LINK

Néhány BBIA szemceruza és tus, mert annyira szépek és különlegesek!

CLIO Mad Matte Tint EBAY LINK
Visszafogottabb, matt árnyalatok, amelyek mégis látványos hatást nyújtanak. Egyszerűen gyönyörűek! Krystal a 7-es árnyalatot viseli a képen.

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)