Magyar English
Oh My Brush
március 26, 2018

Gyönyörű, Minőségi Műszempillák: ESQIDO Eyelashes

Különleges, minőségi és nagyon szép műszempillákkal lepett meg az Esqido márka, amelyeket valószínűleg gyakran láthattok majd nálam a videóimban. Már a csomagolás levettem a lábamról, ráadásul kezdőként sem volt nehéz a felvitel! Nézzük meg őket közelebbről!

Mi ez?
Az Esqido kézzel készült, kiváló minőségű műszempillákat készít, amelyek sokáig hű társaink lesznek. A felvitel annyira egyszerű, hogy még kezdőknek is nyugodtan merem ajánlani, én magam is az vagyok, de egyébként sztárok és beauty vloggerek is használják ezeket a szépséges termékeket.

Az én sztorim:
Nekem nagyon kevés és a színük miatt láthatatlan szempilláim vannak, ami szomorú, de a hétköznapokon annyira nem zavar, egy kis szempillaspirál elég nekem. A kamera viszont még azt a keveset is eltünteti, ezért gondolkoztam azon, hogy legalább videókban műszempillát kellene hordanom. Jó tapasztalatom nem volt eddig, az olcsóbb, “nagyon műanyag” verziókkal sosem boldogultam, de most sok év kihagyás után csak beadtam a derekam.

Mit tudnak?
Az Esqido szerint ez a két pár együtt legalább egy évig ki fog tartani nekem, amin nem is csodálkoznék, mert valóban minőségi termékekről van szó. A választék széles, de egy teszt segítségével könnyen megtalálhatjuk a számunkra megfelelő darabokat (Lash Quiz). Én egy természetesebb (Silhouette) és egy kicsit látványosabb (Radiance) műszempillákat választottam, ragasztó mindkettőhöz járt (tökéletes ez is). Kezdőként elsőre sikerült jól felvinni, a mérete is szuper volt, nem is kellett vágnom belőle, a Silhouette-et láthattátok is már rajtam a legutóbbi Mi Van A Postaládámban? videóban és a lenti képeken. Kényelmes a viselésük, gyönyörűek, s bár pénztárcabarátnak azért nem mondanám őket, csalódni nem lehet bennük, ez tény.

Kinek ajánlom?
Azoknak a kezdőknek és profi sminkeseknek is, akik minőségi és tartós műszempillákat szeretnének, s persze azoknak, akiknek az olcsóbb verziók nem váltak be, de alkalmakra szeretnének szép szempillákat. A csomag Angliából érkezik, így biztosan nem vámolhatják meg, pár napot kellett csak várni rá, a hírlevélre feliratkozva pedig 10% kedvezményt kaptok!

LINK:
Esqido műszempillák

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)