Oh My Brush
március 10, 2018

Double Wear Alapozó Helyett Olcsó, Koreai: A'PIEU Triple Wear Foundation SPF20 PA++

Az A’PIEU Triple Wear Foundation SPF20 PA++ egy olcsó, jó fedésű, matt alapozó Koreából, ami tökéletes világos bőrűek számára. A Missha alá tartozó A’pieu követi a “nagy testvér” példáját, s egy drága, nyugati termékre kínál pénztárcabarát alternatívát.

Mi ez?
Az A’PIEU Triple Wear Foundation SPF20 PA++ a koreai, péntárcabarát Estée Lauder Double Wear alapozó, legalábbis nagyon hasonló a két termék. Természetes, tartós fedést biztosít, s bár matt a végeredmény, mégis hidratálja a bőrt anélkül, hogy ragacsos lenne. Az üveg szép és igényes, a pumpa jól működik, külsőre nagyon szimpatikus!

Összetevők?
A fényvédelmet a titánium-dioxid és cink-oxid biztosítja, B3 és E vitamin ápolja a bőrt, a teljes listát viszont nem találom.

Használat:
A koreai alapozók és bb krémek általában sűrűbbek, pigmentáltak és erősen fednek, ezzel szemben az A’pieu Triple Wear alapozója a nyugati termékekre emlékeztet: folyékony állagú, s csak közepes fedést nyújt. Kellett egy-két használat, hogy megszokjam, de a púderes, matt végeredményt nagyon szeretem a kombinált/zsíros bőrömön. Jól kenhető, egész jól fed, de a pattanásokra kell a korrektor. Nem árt alá arckrém/fényvédő, mert a mély ráncokat kiemelheti, de mattító alapozóknál ez normális. Ennek ellenére nem szárít, kellemes viselni egész nap, egy kifejezetten jó alapozóról van tehát szó, amihez nagyon olcsón hozzájuthatunk.
Nagyon könnyű, alig érezni a bőrön, az egyetlen negatívum számomra az volt, fogy felvitelkor az egyik fényvédőmön “csúszkált”, tovább tartott egyenletesen eldolgozni. Viszont nem tagadom, hogy nem vártam meg, míg a krém felszívódik, ami hiba: ha várok 2-3 percet, akkor nincs ilyen probléma. A cushion alapozókat még mindig jobban szeretem, viszont ez a folyékony alapozó sokkal tovább tart majd, ár-érték terkintetében verhetetlen. Nekem bevált, nagyon szívesen használom minden nap.

Kinek ajánlom?
Kombinált és zsíros bőrre tökéletes: könnyű, egész jól fed, nem zsíros vagy ragacsos, matt, púderes a hatása, s egész nap jól mutat a bőrön. Összesen 5 árnyalatban kapható, az enyém a 02 Light, ami nagyon világos, szerintem akár a 03-ast is választhattam volna, de a lényeg, hogy VÉGRE egy márka a világos bőrűekre is gondolt, a színek pedig természetesek!

LINK:
A’PIEU Triple Wear Foundation SPF20 PA++ JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
?

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)