Oh My Brush
március 27, 2018

33 Maszk Egy Dobozban: A'PIEU Daily Sheet Mask Green Tea

Gyakori használatra (akár minden nap is) készült az A’PIEU Daily Sheet Mask Green Tea, amely egy doboz 33 db zöld teás fátyolmaszkkal. Reméljük, hogy eléggé népszerű lesz az ötlet Koreában, mert jelenleg még nem olyan nagy a felhozatal.

Mi ez?
Végre a koreai márkák is belátták, hogy van igény a több maszkot tartalmazó csomagokra (Japánban már régóta létezik hasonló). Az A’PIEU Daily Sheet Mask Green Tea egy doboz tele fátyolmaszkkal (33 db), amelyek zöld tea kivonattal nyugtatják a bőrt, de létezik hidratáló, fekete teás verzió is.

Összetevők?
A rövid INCI szimpatikus volt, ezért választottam ezt. A zöld tea egy kiváló antioxidáns, amely nyugtatja, gyógyítja a bőrt, ránctalanít, s még a problémás bőrre is pozitív hatással van. Emellett találunk még benne gyulladáscsökkentő, hidratáló aloe verát, bambusz és teafa levél kivonatot, s még néhány könnyű hidratálót. Alkohol- és parabénmentes, parfümöt viszont tartalmaz (kellemes, alig érezhető az illata).

Hatása:
A dobozban található csipesszel könnyen kivehetjük a maszkot, amely vékony, de jó minőségű, a bőrhöz gyengéd pamutból készült. Az esszencia folyékony, nincs felesleg, amely csepegne, egyszerűen pont annyit szív fel, amennyit bír, így nem annyira nedves, mint a külön-külön csomagolt verziók, de nem is száraz. Egyszerű, különlegesnek nem mondható maszkokról van szó, amelyek egy gyors, 15 perces pakoláshoz tökéletesek. Szeretem, mert csak felteszem, míg megírok egy posztot a blogra (pl. épp most is), így tudom, hogy aznap már tettem valamit a bőrömért. Végig a helyén marad, nem csúszkál, picit hidratál, az arcbőr simább, rugalmas, a pórusok kisebbek, de ettől többet nem kell tőbbet várni.

Kinek ajánlom?
A zöld tea szerelmeseinek, s persze azoknak, akik gyakran, akár naponta is használnak arcmaszkokat, hiszen olcsóbban lehet így kijönni, s praktikusabb is a csomagolás. Főleg normál, kombinált és zsíros bőrre ajánlom, mert az esszencia vizes, hamar felszívódik, száraz bőrre ez kevés lenne.

LINK:
A’PIEU Daily Sheet Mask Green Tea JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Purified Water, Propanediol, Green Tea Extract, Betaine, Bamboo Leaf / Stem Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Tea Tree Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, C12-14 Pares-12, Allantoin, Caprylyl Glycol, 1,2-hexanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Arginine, Carbomer, Ethylhexyl Glycerin, Xanthan Gum, Disodium Edta, Perfume

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)