Oh My Brush
február 2, 2018

Minőségi, Nude Színek: TONYMOLY Perfect Eyes Mood Eye Palette

A TONYMOLY Perfect Eyes Mood Eye Palette gyönyörű és minőségi szemhéjpúdereket tartalmaz, amelyek tökéletesek a mindennapokra. Pici, hasznos, a színek természetesek: épp azt kaptam, amit kerestem!

A koreai sminktermékekkel csak egy baj van: sietnem kell a tesztekkel, mert sokszor limitált kollekciókról van szó, amelyeket hamar elkapkodnak. A TONYMOLY Perfect Eyes Mood Eye Palette két verzióban jelent meg hónapokkal ezelőtt: a 01 Brown Mood még mindig kapható, én is ezt rendeltem meg, az izgalmasabb 02 Burgundy Mood viszont már rég nem elérhető.

Sold out ide vagy oda, nálam mindenképp a Brown Mood lett volna a befutó, ugyanis már ezer éve vágytam egy ilyen palettára. Természetes, minőségi színeket tartalmaz, amelyektől szebbeket a mindennapokra nehéz elképzelni: egyszerűek, mégis elég különlegesek ahhoz, hogy élvezetes legyen a sminkelés velük. Van benne világos szín kiemeléshez, matt barna satírozáshoz, a mélyítővonalra, illetve további matt és fényesebb szemhéjpúderek a smink befejezéséhez. Szépek, pigmentáltak (lent mutatok színmintát), alig poroznak, jól lehet velük dolgozni, a paletta maga pici, erős műanyagból készült, utazáshoz is remek, ami nekem szintén fontos szempont.

Minőségben veri a drogériás palettáimat, sokkal jobb, mint amire számítottam, a színeket pedig imádom! Tükör nincs benne, csak ebbe tudok belekötni, de végülis ez nem is baj, így legalább alacsonyan tudják tartani az árát. A TonyMoly mindig meg tud lepni: eredetileg az olcsó sminktermékek miatt szerettem meg őket, mostanában viszont a bőrápolás terén is jeleskednek, mintáknak hála rendeltem pár szuper dolgot, úgyhogy a márkát továbbra is szívből ajánlom! 🙂

LINK:
TONYMOLY Perfect Eyes Mood Eye Palette YESSTYLE | | JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)