Oh My Brush
február 8, 2018

Mattító Púder Zsíros Bőrre: SKINFOOD Peach Cotton Multi Finish Powder

Nincs olyan nap, hogy ne használnék színtelen púdert, ezért elég sokat kipróbáltam már. Egy régi kedvencem megújult pár hónapja, ami most már a SKINFOOD Peach Cotton Multi Finish Powder névre hallgat. Zsíros bőrűek számára egyszerűen fantasztikus!

A kedvenc púderem új nevet és csomagolást kapott, aminek nagyon örültem, hiszen végre erős műanyagról van szó, amit akár magunkkal is vihetünk a táskában (az előzőre ez nem volt sajnos igaz). Bíztam benne, hogy a formula hasonló lesz, így gondolkodás nélkül megrendeltem. Csak később láttam, hogy nemcsak 15 g-os tégely, de pici 5 g-os is kapható, ami még praktikusabb utazáshoz.

A SKINFOOD Peach Cotton Multi Finish Powder ugyanazt ígéri, mint bármelyik hasonló termék. A színtelen, nagyon finom, selymes púder egyszerűen eltünteti a pórusokat, ráncokat, mattít és fixálja a sminket, hogy az még tartósabb legyen. Teljesen becsapja a szemet és a kamerát is, lent lehet látni a képen a különbséget: a ráncok és pórusok helyett sima, egységes bőrt kapunk. Képes az olajat magába szívni, a zsíros T-vonalamat egész nap kordában tartja, a legmattítóbb púderem mind közül, viszont egyáltalán nem szárít. Tökéletesen végzi a dolgát, de nem tudom mindenkinek ajánlani, ugyanis parfüm és alkohol is van benne, ami érzékeny bőrre természetesen nem a legjobb választás, nekik viszont ott van az Etude House szuper púdere, ami kb. ugyanezt tudja, csak kevésbé mattít!

Kinek ajánlom? Bárkinek, akit zavar a zsíros bőr/T-vonal és a tág pórusok/ráncok, ugyanis ezen a területen a Skinfood púdere jeleskedik. Illetve azoknak, akiket nem zavar, az alkohol és a parfüm, s kifejezetten szeretik a finom, barack illatot! 🙂

LINK:
SKINFOOD Peach Cotton Multi Finish Powder (15g) JOLSE webshop | eBay
Peach Cotton Multi Finish Powder 5g

Ingredients:
Silica, Talc Powder, Boron Nitride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Methylhydrogen Polysiloxane, Silk Powder, Alcohol, Parfum, Calamine, (Peach) Prunus Persica Fruit Extract, Butylene Glycol, Argan Oil, Gingelly Oil, Enantia Chlorantha Bark Extract, Beta-Sitosterol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Vitamin E, Oleanolic Acid

Viki szerint:

One response to “Mattító Púder Zsíros Bőrre: SKINFOOD Peach Cotton Multi Finish Powder”

  1. mrsgrob says:

    Én is most vettem meg de az 5g-os változatot. Nagyon meg vagyok vele elégedve, pórus “eltüntetéshez” abszolút ideális és legjobb. Az első pár használatnál zavart az barackillat mert főleg illatmentes dolgokat használok, de megszoktam, nem vészes. Viszont fehér ami nem tudom mennyire jó a nem annyira világos bőrüeknek – pl a Laura Mercier tranclusent púder nem fehér.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)