Magyar English
Oh My Brush
február 5, 2018

Koreai Szemöldökspirál: TONYMOLY Inked Coloring Brow

Pár éve felfedeztem az olcsó, koreai szemöldökspirálokat, azóta pedig hűséges rajongójuk és használójuk vagyok. A legújabb szerzeményem a gyönyörű csomagolásban érkező TONYMOLY Inked Coloring Brow, ami három színben kapható.

Évek óta koreai termékeket használok a szemöldökömre, mert olcsók, tartósak, színben passzolnak, s legyen szó púderről, ceruzáról vagy szemöldökspirálról az állaguk is szuper. Legutóbb a TONYMOLY Inked Coloring Brow keltette fel a figyelmemet a különleges csomagolása miatt, ami három árnyalatban kapható: világos, természetes és sötétbarna, amelyek közül én a középsőt választottam.

A szemöldökfestés egyszerű, ennek a feje kisebb, mint más spirálok, így még precízebben dolgozhatunk vele. A szín természetesen gyönyörű, pigmentált, tartós, este is ugyanúgy néz ki, mint reggel, amikor felkentük, de ezt minden ehhez hasonló koreai termékről el tudom mondani. Mindenkinek tökéletes, hiszen sokoldalú: akkor is szuper, ha csak színezni szeretnénk a szemöldökünket, de egy ecset segítségével egyszerűen megrajzolhatjuk vele a kívánt formát, ha egyébként pl. ritka a szemöldökünk. A szemöldökzseléktől természetesebb, a ceruzáktól viszont látványosabb, feltűnőbb a végeredmény, legalábbis szerintem.

Színben ez nagyon illik hozzám, tehát a natural brown árnyalatot ajánlom azoknak, akiknek hozzám hasonló a hajszínük. Utoljára talán a HolikaHolika Wonder Browcara passzolt ennyire, amit szintén nagyon szerettem, de annak nagyobb a feje, ennek pedig kisebb, precízebb, s talán a TonyMoly picit sűrűbb és pigmentáltabb, ha jól emlékszem, de nagy különbség nincs a kettő között. Ha nem akarok túl határozott szemöldököt, akkor csak színezek a spirállal, ha pedig a formán szeretnék alakítani egy kicsit, akkor viszont előkerül a kedvenc szemöldökecsetem és azt is bevetem: a kettő együtt tökéletes párost alkot.

LINK:
TONYMOLY Inked Coloring Brow JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 93 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)