Oh My Brush
február 15, 2018

Egyszerű, De Nagyszerű Szemhéjalapozó: BBIA Last Eye Primer

Szeretek olcsó, koreai szemhéjalapozókat kipróbálni, mert nem lehet csalódni bennük. Most a BBIA Last Eye Primer volt szimpatikus, s úgy tűnik, hogy ismét sikerült jól választanom! 🙂 Nézzük akkor, hogy hogyan szerepel az olajos, rejtett szemhéjamon ez a pár dolláros primer!

Sokadik koreai szemhéjalapozóm ez már. Az évek során a nagyon drága, nyugati primereket lecseréltem olcsó, koreai termékekre, mert miért fizetnék többet, ha kb. ugyanazt kapom? Mindig másik márkától próbálok ki valamit, most a BBIA Last Eye Primer volt soron, ami egyszerű, de csinos csomagolást kapott. Szeretem bővíteni a blogon az olcsó, de jó termékek listáját, így kötelességem egy rövid tesztet írni erről is! 🙂

Az applikátorral egyszerű a felvitel, a krém bőrszínű, nem is látszik a szemhéjon, s egyben nagyon könnyű is, hamar felszívódik: az állaga tökéletes. A márka azt ígéri, hogy a színek tartósabbak és élénkebbek lesznek, egész nap tart majd a smink, s valóban ezt is kapjuk. Nekem szinte teljesen rejtett a szemhéjam, ráadásul olajos is, s még a fényvédőt, alapozót is rákenem, s csak úgy jön a primer, szóval tudna min csúszkálni a smink, de mégsem teszi! Végzi a dolgát, 8-10 óra múlva sem maszatolódik el, nem ül be a ráncokba, pont azt kapjuk, amit a BBIA ígért. Kíméletes, a szememet soha nem csípi (néhány szemhéjalapozóval ez volt a gondom régebben), s elvileg gyöngykivonat teszi élénkebbé a színeket, de az összetevőlistát sajnos nem találom.

Tökéletes a mindennapokra azoknak, akik egy megbízható primert keresnek. Egyszerű, de nagyszerű – ez abszolút igaz rá! 🙂

LINK:
BBIA Last Eye Primer JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)