Oh My Brush
február 23, 2018

A Legszebb Alapozó! BEAUTY PEOPLE Absolute Lofty Girl Cushion Foundation SPF50+ PA+++

A legszebb cushion alapozó díját nálam a BEAUTY PEOPLE Absolute Lofty Girl Cushion Foundation SPF50+ PA+++ nyerné meg, ha lenne ilyen verseny. A csomagolása gyönyörű és különleges, az alapozó maga pedig egy álom: tökéletes állag, kiváló fedés, tartósság jellemzi!

Rengeteg kipróbált cushion alapozó után elmondhatom, hogy egyszerűen nem tudok bennük csalódni. Szinte mindig azokat választom, amelyek jó fedést ígérnek, így ezeknek az állaga általában sűrűbb, krémesebb, pigmentáltabb, s még a póruskat is remekül eltüntetik. Ma is egy 5 csillagos termékről lesz szó!

A BEAUTY PEOPLE Absolute Lofty Girl Cushion Foundation SPF50+ PA+++ túl szép és ígéretes volt ahhoz, hogy ne próbáljam ki. Már első használatkor tudtam, hogy jóban leszünk, hiszen pontosan azt kaptam, amit szerettem volna. Sőt, talán egy kicsit többet is, mert ilyen minőséget luxusmárkától vár az ember. Krémes, jól kenhető, pigmentált és nagyon jól fedő alapozóról van szó, ami természetes, s egész nap tart! Félmattnak tűnik rajtam, ami azt jelenti, hogy minden bőrtípus szeretni fogja: picit hidratál, de nem olajos, nekem tökéletes. Mindig számíthatok rá, az összes krémemmel és fényvédőmmel jól működik, a 21-es árnyalat pedig jó a világos bőrömre. Alkohol- és parabénmentes, sok-sok növényi kivonatot tartalmaz, amik érdekessé teszik, s persze ápolják is a bőrt. Nem emeli ki a ráncokat és a pórusokat, inkább elrejti azokat, kell ennél több? Tényleg nehéz belekötni! 🙂

Szeretem látni, ha egy termék pontosan azt tudja, amit a márka ígér, nem is csodálom tehát, hogy elkapkodták ezt az alapozót a boltokból. A Beauty People több féle verziót is kínál egyébként, mindegyik csomagolása és funkciója más, érdemes megnézni őket! A termék tehát úgy tökéletes, ahogy van, viszont kisebb márkáknál előfordul, hogy a kereslet nagyobb, mint a kínálat, a készlethiány pedig zavaró tud lenni, de más negatívumot nem tudok felhozni.

Ha újra felbukkan, s zsíros-kombinált bőrre kerestek jól fedő, tartós alapozót, akkor ezt érdemes kipróbálni!

LINK:
BEAUTY PEOPLE Absolute Lofty Girl Cushion Foundation JOLSE webshop | eBay

BEFORE – AFTER

 

INGREDIENTS:

Viki szerint:

2 responses to “A Legszebb Alapozó! BEAUTY PEOPLE Absolute Lofty Girl Cushion Foundation SPF50+ PA+++”

 1. My Molly says:

  Szia!

  Annyira vártam már erről a cushion alapozóról a véleményedet. Én is nagyon szemezek vele. Viszont lenne egy kérésem, ha esetleg lesz rá lehetőséged, kipróbálnád a Pony Effect everlasting cushion-ját? Sok helyen találkoztam vele, de nem vagyok biztos a dolgomban. Sok jót mondtak róla. De az is lehet, volt már vele tapasztalatod. Remek lenne, ha megírnád. 🙂 A te véleményedre nagyon adok ha szépségápolásról van szó.

  Szép napot!

  • Oh My Brush says:

   Szia! Sajnos elkéstem vele, nem szeretek akkor kitenni valamit, ha épp nem kapható, de az most így sikerült 🙂

   A Pony Effect márkától nem próbáltam még semmit, még Szöulban a boltban sem mertem semmit magamra kenni, mert imádom Pony-t és félek, hogy annyira megtetszenek a termékei is, hogy felvásárolok mindent… 😀 Az a “baj”, hogy 40 dollár körül van az ára (ugye?), az pedig nekem már túl sok, szóval nincs tervben a beszerzése, de én is csak jókat hallottam még róla! Egyébként észrevettem, hogy Pony a sminkvideóiban ritkán használja a saját márkáját, ami egy részről kedves, de kíváncsi lennék, ő hogyan használja őket..

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)