Oh My Brush
január 7, 2018

Szuper Ecset Alapozáshoz: Etude House Any Cushion Brush

Az Etude House Any Cushion Brush ecset cushion alapozókhoz készült, de teljesen meglepett: sokkal jobb és hasznosabb, mint képzeltem! Ez az elsőre kicsit furcsa formájú ecset nem viccel: olcsó, remekül működik, jól kihasználható, én pedig több év kihagyás után, végre újra ecsetet használok alapozáshoz.

Bár sok ecsetem van, az utóbbi években csak az ujjaimat használtam alapozáshoz, hiszen egyszerűbb, jobb a felvitel, kevesebb termék fogy stb., ráadásul áttértem a cushion alapozókra, amelyekhez szivacs járt. Ezeket nem szeretem mosni, inkább vettem utánpótlást belőlük, de valljok be, ez nem a leggazdaságosabb megoldás. Végül szembe jött velem az Etude House Any Cushion Brush, amely a cushion termékekhez kifejlesztett ecset, s már tettem is a kosaramba.

Amikor kivettem a csomagolásból máris lefagyott az arcomról a mosoly, mert a formája alapján nem hittem el, hogy ezzel tényleg jól lehet majd alapozni: hosszúkás, furcsa fej, ilyet még nem láttam. Azért persze kipróbáltam és egyből le is esett az állam… A cushion alapozó, amit eddig nem annyira szerettem, mert szivaccsal soha nem sikerült igazán jól felvinni, most úgy nézett ki a bőrömön, mint egy álom! Másnap kipróbáltam egy másikkal, azzal is működött. Kíváncsiságból elővettem egy sötét alapozót, hogy azzal kontúrozzak, s még az is szuperül nézett ki!

Újra elővettem a régi kedvenc alapozóecsetemet is, de az Etude House sokkal jobban szerepelt: nem csíkoz, sokkal kevesebb termék kell, ha ezt használom, s kihozza a legtöbbet az alapozókból. Mondanom sem kell, azóta mindig ezzel az ecsettel sminkelek, ugyanis a krémes, folyékony termékekhez tökéletes! Használat után egyből ki is mosom, egy ecset még belefér, de többhöz nem lenne kedvem, ezt azért bevallom… 😀 Sajnos ennek a szőrét is befogják az alapozók, de a legtöbb ecsetem ilyen, így elfogadom, ennyit kibírok.

Ajánlom azoknak, akik szeretik a cushion termékeket, legyen szó alapozóról, CC krémről, pirosítóról, bronzosítóról stb., de nem szeretik az ezekhez tartozó szivacsokat mosni/cserélni. Egyetlen ecset kiváltja az összes szivacsot, remekül működik a legtöbb krémes sminkkel, s az ára is teljesen baráti.

LINK:
Etude House Any Cushion Brush JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

2 responses to “Szuper Ecset Alapozáshoz: Etude House Any Cushion Brush”

  1. Angiretro says:

    Szia Viki! Köszi az ajánlást meg is rendeltem:) Esetleg Eyebrow Cushion-okról nincs tapasztalatod? Már rég kiszeretném próbálni, de sehol sem láttam jó tesztet róla :/ Ha van tapasztalatod vagy tipped megköszönném!

    • Oh My Brush says:

      Szia! Nem rendeltem még olyat, mert bár tetszenek, csak félek, hogy nem tudnék vékonyabb vonalat rajzolni velük. Browcara nálam a befutó már évek óta 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)