Oh My Brush
január 5, 2018

A'PIEU Pastel Blusher Collection Marymond Edition

Ritka pillanatok egyike, amikor pirosítóról írok a blogon, ráadásul most egyszerre háromról is! Az A’PIEU Pastel Blusher Collection Marymond Edition egyszerűen annyira gyönyörű, hogy nincs mese, be kell mutatnom míg kapható! Nézzük akkor, hogy mit tud ez szépséges, pénztárcabarát paletta, amely újra meghozta a kedvemet a pirosítókhoz!

A gyönyörű csomagolás miatt hamar felfigyeltem az A’PIEU Pastel Blusher Collection Marymond Edition palettákra: az egyik rózsaszín (Dear. Magnolia), a másik pedig narancssárga (Letters From You) árnyalatokat tartalmaz. Ki-be pakoltam a kosaramból, mert bár nagyon szépnek tartottam mindkettőt, de egy pár hónapja “leszoktam” a pirosítók használatáról lustaságból, illetve nem is volt olyan, amit igazán szerettem volna. Végül a rózsaszín Dear. Magnolia paletta mellett döntöttem, mert a harmadik szín emlékeztetett arra a Nars pirosítóra, amit évekig használtam, s már cserére szorult.

Öröm kézbe venni, a paletta minősége remek, erős műanyagból készült, tükör is van benne, a színek pedig… WOW! Természetes, pigmentált, matt árnyalatok, amelyeket nagyon egyszerű felvinni és eldolgozni. Külön-külön is csodásak, de én általában két színt használok egyszerre: először a sötétebbek valamelyikét, majd a két világosabb egyikével átmegyek rajta. Az állaguknak hála a színek tartósak, én pedig minden használatkor hitetlenkedem, hogy ennyi pénzért hogyan sikerült ilyen gyönyörű, jó minőségű pirosítókat találnom. Világos bőrre a rózsaszín verzió szerintem tökéletes, végtelenül elégedett vagyok a választásommal, s végre újra élvezem a sminkelés ezen lépését. 😀

A színmintákat nem kentem fel elég vastagon ahhoz, hogy igazán látványosak legyenek, de már elszoktam a sminktermékek fotózásától… 😀

A lényeg: ha pirosítóra lenne szükségetek, akkor ez a limitált kollekció egy nagyon jó választás lehet!

LINK:
A’PIEU Pastel Blusher Collection Marymond Edition JOLSE webshop | eBay

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)