Oh My Brush
január 24, 2018

A Tökéletes Szemmaszk! Wish Formula Panda Eye Essence Mask

Végre egy szemmaszk, amit szívesen használok! A Wish Formula Panda Eye Essence Mask cuki csomagolása megtette a hatását: rákerestem az összetevőkre, szimpatikusnak tűnt, úgyhogy már tettem is a kosaramba! Nemcsak szép, hanem hasznos is: valódi vitaminbomba a szem körüli bőr számára a ráncok és sötét karikák elleni küzdelemben!

A tündéri csomagolás már félig meggyőzött, de aztán megláttam az összetevőlistát, s már tudtam is, hogy nekem a Wish Formula Panda Eye Essence Mask kell! Nemcsak a 10%-os C vitamin tartalma, hanem az anyaga is meggyőzött arról, hogy érdemes kipróbálnom: végre egy szemmaszk, amely nem gél, hanem a fátyolmaszkokhoz hasonlóan pamutból készült, így sokkal jobban tapad a bőrre, egyáltalán nem csúszik, mint zselés társaik!

A dobozban 10 db, külön-külön becsomagolt szemmaszk található, amelyek tökéletesen illeszkednek a szem alatti területre. Mit várhatunk tőle? A sötét karikák halványítása, a ránctalanítás és a hidratálás tartozik a fő feladatai közé, s már első használatkor egyértelműen látszik a hatása. Kb. 20 percig hagyom magamon, kényelmes a viselete, végig a helyén marad, így közben bármi mást is csinálhatok. Levételkor a bőröm mindig feltűnően feszesebb, simább és ragyogóbb, ennek hála a ráncok és sötét karikák kevésbé látszanak, fiatalabbnak hat a bőr.

Minek köszönhető mindez? A rengeteg C vitaminnak, ami egy fantasztikus antioxidáns, ránctalanít és világosítja a foltokat. Ázsia kedvence, az arbutin is sokat segít hosszú távon a bőr világosításában, a fermentált összetevőkről nem is beszélve, de az E vitamin, az ázsiai gázló kivonat és a különbőző hidratálók szerepe is jelentős! Alkohol-, mesterséges színezék-, parabén- és parfümmentes, pici illatát a citromillatú mirtusz illóolaj adja. Ahogy azt az ehhez hasonló maszkoktól megszokhattuk, a hatása órákon át tart, rendszeres használatával viszont maradandóbb változásokat érhetünk el. Én inkább azokon a napokon használom, amikor fáradtabb vagyok, kell egy kis extra ápolás, erre nekem tökéletes. Örülök, hogy rátaláltam, nagyon elégedett vagyok vele, a csomagolásnak hála pedig utazáshoz is szuper! Tökéletes úgy, ahogy van, így csak egyetlen tippem van: az aszkorbinsav hőre érzékeny, ezért hűvös helyen érdemes tárolni!

LINK:
Wish Formula Panda Eye Essence Mask JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Water, Ascorbic Acid, Saccharomyce, Viscum Album, Butylene Glycol, Sodium Lactate, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Black Strap Powder, Arbutin, 1,2-Hexanediol, Bacillus Ferment, Centella Asiatica Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Arginine, Tocopheryl, Acetate, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Adenosine, Honey, Phenoxyethanol, Saccharomyces/ Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Aspergillus/ Saccharomyces/ Glycyrrhiza Uralensis Root extract Ferment Filtrate

Viki szerint:

One response to “A Tökéletes Szemmaszk! Wish Formula Panda Eye Essence Mask”

  1. Kinga Máté says:

    Azt hiszem ezt a maszkot mindenképp ki kell próbálnom! 🙂 Sajnos 0-24 olyan karikák vannak a szemem alatt, mintha soha sem aludnék. Rengeteg szem alatti maszkot próbáltam már, az egyik csípett, a másik nem használt semmit… Nagyon bízok ebben, remélem ezúttal sikerrel járok!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)