Oh My Brush
november 9, 2017

Vattapálca AHA + BHA: A'PIEU Aqua Peeling Cotton Swab

Koreában még a vattapálcák is érdekesebbek és hasznosabbak, mint nálunk! 😀 Az A’PIEU Aqua Peeling Cotton Swab egy óriás vattapálca, amit AHA és BHA hámlasztókkal itattak át. Utazás miatt vettem, s nagyon hamar megszerettem.

Szöulból írom ezt a bejegyzést, pár órája tértünk vissza a lakásba, természetesen ma is benéztem pár boltba… 😉 Az egyikben szembe jött velem ez a termék, egy teljes polcot szenteltek neki (kép lent), így eszembe jutott, hogy ideje lenne végre írni róla. 🙂 Egy teljes dobozzal rendeltem (10 db van benne) hetekkel ezelőtt, mert úgy gondoltam, hogy utazáshoz tökéletes lesz. Hoztam is magammal párat Koreába, de még veszek majd belőle a boltban, mert csak nem volt elég.

Az A’PIEU Aqua Peeling Cotton Swab egy óriás vattapálca, amiből két verzió van, én az erősebbet választottam, ez az Intensive Type, s így 8%-os AHA segít a hámlasztásban. Nem ázik folyadékban, a vatta egyszerűen magában tartja a nedvességet és meglepően jól vissza is adja. Ettől féltem csak, hogy körülményes lesz a felvitel, de végtelenül egyszerű, kézzel sem sikerülne jobban, így viszont sokkal higiénikusabb a dolog. Továbbá azoknak is ajánlom, akiknek érzékeny a bőre, ezért a hámlasztók irritálják a kezüket felvitel után (olvastam ilyen panaszokat), ezzel ilyesmi nem fordulhat elő. Minden esetre nekem tökéletes, ha úton vagyok: ugyan elég nagy (hosszú), de nem foglal sok helyet, s legalább tudok hámlasztani akkor is, ha nincsenek nálam a teljes méretű termékeim.

Az összetevőlista elég egyszerű, tej- és glikolsav segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől (AHA), egy kevés szalicilsav tisztítja a pórusokat (BHA), aloe vera nyugtat, s egy pici hidratálást is kapunk, de nem ez az elsődleges feladata. Arcmosás és tonizálás után érdemes használni, amikor már száraz a bőr, pár perc múlva pedig mehetünk is tovább a rutinunkkal. Kifejezetten kíméletesnek tartom, tehát ettől nem hámlik le az ember bőre, gyakori használatra készült, s jól végzi a dolgát. Otthon azért többet és komolyabban hámlasztok, ezt nem tagadom, de itt sokat vagyok kint (városnézés minden mennyiségben), még novemberben is gyönyörű, napos az idő, ezért kicsit visszavettem a tempóból. Ennek ellenére nem vettem észre, hogy több pattanásom lenne, mint máskor, pedig a repülés biztos nem tett jól neki, meg persze a klíma, a környezet is más, szóval hiszek benne, hogy ez a kis vattapálca sokat segít. 🙂 Kihagyhatatlan termék? Nem, ahhoz túl egyszerű, viszont nagyon praktikus tud lenni, ez nem vitás. 🙂

LINK:
A’PIEU Aqua Peeling Cotton Swab JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Purified Water, Aloe Vera Leaf Extract, Lactic Acid, Sodium Citrate, Citric Acid, Diprolyene Glycol, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Glycerin, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Anise Fruit Extract, Glycolic Acid, Lemon Extract, Apple Extract, Orange Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyl Ethanol, Salicylic Acid, Disodium Edta, Fragrance

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)