Oh My Brush
november 8, 2017

Vásárlás Koreában: Kbeauty Mindenhol!

Korea igazi Kbeauty mennyország, ami persze nem meglepő, de mégis fantasztikus: koreai kozmetikumok, a kedvenc márkáim minden sarkon, jobban mondva pár méterenként! Hoztam nektek néhány képet és egy rövid kis beszámolót, mert Szöulban vásárolni felejthetetlen élmény!

Két hete érkeztünk, s már az első nap leesett az állam: KBEAUTY MINDENHOL! Persze, hallottam én, hogy nem lehet itt pár lépést tenni anélkül, hogy ne jönne velünk szembe egy a kedvenc márkáink közül: pl.: Etude House, Innisfree, The Face Shop, Aritaum vagy épp Olive Young (utóbbi kettő inkább drogéria, több márkát árulnak), de azért előben látni mindezt teljesen más.

Myeongdong utcái még sokkolóbb látványt nyújtanak, pár méteren belül van mindegyik márkának legalább 3-4 boltja. Az egyik legszebb az Innisfree és az Etude House flagship store: előbbi tetején kávézó is van, utóbbiról pedig képet is mutatok lent. Hát nem gyönyörű? Itt inkább a turistákra szakosodtak, ami azt jelenti, hogy rengeteg szett kapható, amelyekben ugyanaz a termék található többször, s sokszor még néhány mini terméket is hozzácsomagolnak. A 10+10 maszkcsomagok a legnépszerűbbek, ez nem vitás, hiszen ez nagyon megéri, minden más… Változó: van, ami olcsóbb, de sok termékkel kapcsolatban az az érzésem, hogy az eBay-ről rendelve sem jövünk ki rosszabbul! 😉

Kérdezhetnétek, hogy komolyan van erre igény Koreában? A válaszom pedig egy határozott igen, még gondolkodni sem kell rajta. A koreaiak nemcsak öltözködni tudnak nagyon (Szöül nekem Ázsia Milánója, annyira jó a divatérzékük), de a bőrápolásra is nagy gondot fordtanak, ami persze együtt jár a szép, természetes sminkkel. Mivel sok koreai drámát nézek és hallgatok Kpop-ot, ezért volt már egy elképzelésem, hogy mi is a szépségideál itt, de minden nap leesik az állam, hogy mennyire szépek az átlagemberek. Tetszik, hogy bárhol előveszik a rúzst vagy cushion alapozót, ha a smink igazításra szorul, a pasik is szívesen használnak ajakbalzsamot, kézkrémet, bármit. Igazából annyi mesélnivalóm lenne, de még nem dolgoztam fel az élményeket, de ígérem, amint visszaérünk Európába, összeszedem a gondolataimat. 🙂 A lényeg: Korea fantasztikus, minden pillanatát élvezem, nemcsak a Kbeauty részét… 😀 Az emberek pedig kívül-belül szépek: a külsőségek mellett végtelenül kedvesek és segítőkészek is, itt nagyon jó turistának lenni – de erről majd egy másik posztban vagy videóban mesélek! 🙂

Jöjjön néhány kép! 🙂

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)