Oh My Brush
november 26, 2017

Koreai Nedves Vattakorongok! COSRX One Step Original Clear Pads

A COSRX One Step Pimple Clear Pads nevet változtatott, most már COSRX One Step Original Clear Pads néven fut, de a termék maga változatlan: hatóanyagokkal átitatott nedves vattakorongok a problémás bőr számára.

A koreai COSRX valamit nagyon jól csinálhat, ugyanis egyáltalán nem vagyok márkahű, velük kapcsolatban viszont mindig úgy érzem, hogy ki kell próbálni mindent! A titok kulcsa továbbra is az, hogy akármit rendelek, mindig 100%-osan elégedett vagyok, s általában még meg is tudnak lepni: a vártnál sokkal többet kapok.

A COSRX One Step Original Clear Pads vattakorongok sem okoztak csalódást, sőt! Nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom, de ha az ember egyszer kipróbálja, utána nem nagyon akar mást használni. Szerettem volna a BHA-t visszahozni a rutinomba napi szinten, ezért egy kíméletes terméket szerettem volna. A COSRX lapocskák épp azt tudják, amit kerestem, ráadásul annyira népszerűek mostanában az ehhez hasonló termékek Koreában, hogy úgy gondoltam, ideje nekem is kipróbálni.

A COSRX One Step Original Clear Pads több az egyben termék: nyugtatja az irritált bőrt, tisztítja a pórusokat, s segít megelőzni a pattanásokat. Mindezt a szuper összetevőinek köszönhetjük: tele van gyulladáscsökkentőkkel és hidratálókkal, amihez jön még a BHA, hogy a pórusok tisztábbak, a bőr pedig pattanásmentes legyen. A teafaolaj szintén nyugtatja a bőrt, ráadásul antioxidáns és antimikrobiális, meg persze ad egy pici illatot is a terméknek a narancs illóolajjal együtt, de kellemes és egyáltalán nem erős. Továbbá természetesen alkohol-, parfüm-, parabénmentes stb.

A korongok remekül magukban tartják a nedvességet, egyáltalán nem szárad ki még a legfelső sem, de ami a legfontosabb, hogy a bőrnek nagyon jól át tudják adni a folyadékot. Egyetlen darab bőven elég a teljes arcra: arcmosás után érdemes áttörölni vele a bőrt, majd folytathatjuk a rutinunkat. Ha nap közben nincs rajtam smink, de zsírosodni kezd a bőröm, akkor előveszem ezt, illetve természetesen testre is lehet használni (dekoltázs, hát, lábszár, kinek hol van rá szüksége).

Egyszerű, praktikus és hatásos, bár lehet nélküle is tökéletes a rutin, de annyira jó használni, hogy nehéz nem szeretni. Pasiknak is nagyon tudom ajánlani, legalábbis a barátom sokkal szívesebben használja ezt, mint bármi mást. Én pedig azóta kipróbáltam a kék színű, hidratáló testvérét is, s sajnos az is nagyon szimpatikus… 😀 Ezt viszont hasznosabbnak találom egyelőre a BHA miatt, de a lényeg, hogy teljesen oda vagyok a nedves vattakorongokért, s ahogy elnézem Korea is, ugyanis tele vannak a boltok polcai ehhez hasonló termékekkel.

LINK:
COSRX One Step Original Clear Pads YESSTYLE | | JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine Salicylate, 1,2-Hexanediol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)