Magyar English
Oh My Brush
november 30, 2017

Elfogyott! 2017 November

Bár a hónap nagy részét Koreában és Japánban töltöttem, s sokkal kevesebb terméktípust használtam, de így legalább soknak a végére értem. Illetve rengeteg mintát és mini terméket is vittem magammal, amikkel természetesen sokkal egyszerűbb az utazás. 🙂 Nézzük akkor, hogy mi fogyott el novemberben!

Innisfree Green Tea Moisture Skin TESZT | EBAY LINK
Először nekem volt nagy kedvencem ez a könnyű, de jól hidratáló “skin”, ami a tonik és az esszencia közötti átmenet. A híres Green Tea vonalból rendeltem még régebben pár terméket, mert kíváncsi voltam. A felét én használtam el, de annyira “pasis” az illata, hogy később megmutattam a barátomnak is, s végül nála kötött ki… 😀 A termék maga fantasztikus, igazi koreai csoda, viszont elég erős az illata (friss, kellemes), aminek nem biztos, hogy mindenki örül. Én hidratáló tonikként használtam, a barátom esszencia helyett.

Purito Deep Sea Pure Water Cream TESZT | EBAY LINK
Ez az egyetlen teljes méretű krém, amit magammal vittem Ázsiába és nem bántam meg. Könnyű, de jól hidratál, kíméletes, s van egy kis kellemes, citrusos illata, de egyből el is illan. Egy nagyon jó, általános hidratálókrém, amit szinte minden bőrtípusra tudok ajánlani (nagyon szárazra magában nem lesz elég, de mindenki másnak igen).

Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Sun Protector SPF50+ TESZT | EBAY LINK
Ezt a fényvédőt vittem magammal, mert úgy gondoltam, hogy még pont annyi van benne, ami kitart egy hónapig, s így is volt. Nagyon szeretem ezt a krémet, mert tökéletes kombinált bőrre! Könnyű, jól kenhető, picit színezett, így eleve szebb lesz tőle a bőr, ráadásul nagyon jó sminkalap is és szuper védelmet nyújt az SPF50+. Picit hidratál, de nem zsíros, akár mattítónak is mondanám, de használok felé púdert azért. A lényeg, hogy nekem nagyon bevált, imádtam használni, s bár van egy kis illata, de nekem ennyi teljesen belefér. Ritka jó fényvédő!

Bioderma Sensibio Mild Cleansing Foaming Gel TESZT | LINK
Egy szuper arclemosó, amit szerintem bárki szívesen használna, mi mindketten szerettük. Jól tisztít, kíméletes, a pumpás flakon praktikus, s ha van a közelben gyógyszertár, ahol kapható a márka, akkor nagyon egyszerűen beszerezhető. 🙂

Park Avenue Ásványi Matt Alapozó TESZT | LINK
Bár csak egyszer írtam róla, de nagy kedvencem volt ez az ásványi alapozó, így egyértelmű volt, hogy ezt viszem magammal a nagy útra. Könnyű, jól kenhető, közepesen fedő alapozó, ami nagyon természetesen, alig érezni a bőrön, egész nap tart, ha lepúderezzük, egyszerűen nem tudok belekötni. Szerintem ez egy olyan alapozó, amit csak szeretni lehet, csak ki kell választani a legmegfelelőbb árnyalatot: nekem a 04 Porcelain a legjobb, de a linkelt posztomban találtok pár színmintát!

Yves Rocher Mandarin Lemon Cedar EDT TESZT | LINK
Nyáron vettem ajándékba egy nagyobb üveggel Pesten, de annyira beleszerettem, hogy a holland oldalról is rendeltem magamnak egyet. Igaz, itt csak ez a pici méret létezik, de végülis pont elég volt pár hónapra. Kellemes, fűszeres, nagyon-nagyon szeretem, de pillanatok alatt elillan, nem érzem magamon, pedig nyáron épp az ellenkezőjét tapasztaltam. Nagyon furcsa!

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil/Toner/Water Cream/Foam Cleansing Cream TESZT | LINK
A mini Whamisa termékek is jöttek velem Koreába, mert utazáshoz ezek tökéletesek. Mindegyik jó termék, egy szavam sem lehet, viszont az illatuk sokaknak erős lehet, de akinek szimpatikus, az persze szeretni fogja. A tonik és a krém volt talán a kedvencem a négy közül, de persze nem bírtak ki egy hónapot, így mást is használtam ezek mellett.

Etude House Monster Micellar Cleansing Water TESZT | EBAY LINK
Ebből két mini üveggel vittem magammal, mert úgy gondoltam, hogy tökéletes szempillalemosók lesznek. Arra persze nem gondoltam, hogy nem a megszokott spirálomat viszem magammal, hanem egy tartósabbat… Elhasználtam persze mind a kettőt, de alig vártam, hogy vegyek valami mást, ami végül a The Saem egyik lemosója lett, s ég és föld a különbség a két termék között. 😀

CLIO Makeup Away Cleansing Oil TESZT | EBAY LINK
Eddig nem ismertem ezt az olajos lemosót, de örülök, hogy a kedvenc tusom mellé csomagoltak ebből is egy mintát! Csak annyit tudok mondani, hogy tökéletes az állaga, jól tisztít, kíméletes, egyszerűen pont olyan, amilyennek – szerintem – lennie kell! Bár Koreában rengeteg CLIO boltot láttam, online sajnos nem minden termékük kapható, de remélem, hogy ez hamarosan megváltozik. 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)