Oh My Brush
október 23, 2017

Olcsó, Praktikus és Jó Púder: Innisfree No Sebum Mineral Powder

Egy színtelen púder, ami szebb, simább és matt bőrt biztosít, ráadásul a táskában is könnyen elfér? Az Innisfree No Sebum Mineral Powder ezt ígéri, s mivel már évek óta vezeti az eladási listákat, ezért elérkezettnek láttam az időt, hogy én is kipróbáljam. Nos, nem csalódtam! 🙂

A színtelen púderek a kedvenceim, mert nem kell az árnyalat miatt aggódni, s általában ezektől jobban semmi sem mattít és fixálja a sminket. Szinte minden nap használok hasonlót, mert az olajos T-vonalamat csak így tudom kezelni, ha pedig már ott van a kezemben, akkor teljes arcra is fel szoktam vinni egy nagyon vékony réteget. Az Innisfree No Sebum Mineral Powder egy pici tégelyben érkezik, így a csomagolás praktikus, ezen kívül jól záródik, így akár táskában is magunkkal vihetjük. Ez az első ilyen púderem, amiről ezt elmondhatom, a többség általában túl nagy vagy nem biztonságos a doboz, de itt ilyesmiről szó sincs.

A kőpúdert már használtam pár éve, nagyon szerettem, de most erre voltam kíváncsi, s nem bántam meg! Több dologban is jeleskedik: mattít, de nem szárít, a bőr simább, puha lesz, a ráncok és pórusok nagy részét képes eltüntetni, s természetesen fixálja a sminket, hogy az még tovább makulátlan maradjon. Egy nagyon egyszerű porról van szó, ami nem emelkedik ki a többi közül, ugyanazt nyújtja, mint bármelyik más, ehhez hasonló koreai termék, de olcsó és praktikus a csomagolása, ami miatt érdemes beszerezni. Az összetevőlista nem túl izgalmas, alkoholmentes, de egy kis parfümöt tartalmaz, bár ettől függetlenül egy nagyon kíméletes termékről van szó (ha “minden mentes” púderre lenne szükségetek, akkor linkeltem azt is).

Bár tartós, hosszú órákon át hat, azért érdemes a táskába tenni, ha hosszú nap áll előttünk, talán szükségünk lesz rá, s persze utazáshoz is kiváló választás. Nem véletlenül olyan népszerű már évek óta, engem is meggyőzött, hasznos és jó, ez nem vitás. Ha megyek valahova, ezt viszem magammal, az az 5 g pedig jó sokáig elég lesz, úgyhogy egy ideig nem lesz púderre gondom.

LINK:
Innisfree No Sebum Mineral Powder | | YESSTYLE

Ingredients:
Silica, Corn Starch Modified, Dimethicone/vinyl Dimethicone Crosspolymer, Caprylic/capric Triglyceride, Mica, Methicone, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Dimethicone, Mineral Salts, Ethylene/acrylic Acid Copolymer, Camellia Sinensis Leaf Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, 1,2-hexanediol, Fragrance / Parfum

 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)