Magyar English
Oh My Brush
október 20, 2017

Különleges & Gyönyörű L'arbre Design Gyűrű

A magyar L’arbre Design ékszerek mellett nem lehet szó nélkül elmenni, annyira különlegesek és szépek! A kézzel készített gyűrű anyaga fa, a tetején pedig egy gyönyörű, rózsaszín virág pompázik, de ez persze csak egy a sok modell közül. Mindig izgatott vagyok, ha ígéretes magyar termékre bukkanok, s ezzel a L’arbre Design gyűrűvel sem volt ez másképp!

A L’arbre Design igazán érdekes kínálattal rendelkezik, hosszú percekig csak bámultam a szebbnél szebb gyűrűket, nyakláncokat és fülbevalókat az oldalon! Végül a virágos gyűrűk lopták be magukat a szívembe, azokon belül is pedig erre a rózsaszín csodára esett a választásom.

A képeken is látszik, hogy mennyire egyedi és szépen kidolgozott ékszerről van szó, de az az igazság, hogy élőben még ettől is szebb! A gyűrű fából készült, kézzel, a méreteket megadva tökéletes lett nálam a végeredmény, ami nagy szó, mert a hosszú, vékony ujjaimra soha életemben nem találtam megfelelőt (még akkor sem, ha ékszerész alakított rajta…). Különleges megoldást választottak, a virág átlátszó ékszergyantában található, amit egy igen hosszadalmas folyamat során csiszolnak és alakítanak tökéletessé. Nekem személy szerint különösen tetszik az átmenet a gyanta és a fa között, s az biztos, hogy ehhez hasonló szépség ritkán jön szembe velünk.

A L’arbre Design név hallatán talán egy külföldi céget képzelünk a termékek mögé, a valóságban viszont egy magyar márkáról van szó! Levente és Barbara munkái teszik különlegesebbé és szebbé a napjainkat, amelyeknek hála garantáltan bezsebelhetünk majd pár bókot és csodálkozó tekintetet! 🙂

Bár nem mindennapi anyagokról és formáról beszélünk, a gyűrű mégis könnyű (az enyém csupán 3 g), nagyon kényelmes, s ha ezt viseljük, akkor más kiegészítő már nem is kell! 🙂 Saját magunknak vagy ajándékba ettől különlegesebb ékszert el sem tudok képzelni!

Itt megtaláljátok a termékeket:
L’arbre Design

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)