Oh My Brush
október 18, 2017

Fűszeres & Citrusos Illatok Őszre a 4711 Acqua Coloniatól

A 4711 Acqua Coloniának sikerült üvegbe zárnia az őszt, s így született meg a kellemesen fűszeres Coffee Bean & Vetiver, illetve az édes, citrusos Green Tea & Bergamot illatkombináció. Legyen szó esős vagy napfényes reggelekről, ezek az uniszex kölnik biztosan megalapozzák a hangulatunkat.

Októberben kerültek a polcokra a 4711 Acqua Colonia 50 ml-es, gyönyörű üvegbe zárt újdonságai, amelyek tökéletesen visszaadják az évszak hangulatát. A Coffee Bean & Vetiver kellemesen fűszeres, kicsit fás, és a frissen pörkölt kávé is jelen van benne. A fekete címke alapján egy erős, férfias illatot vártam, de meglepett: könnyű, finom és épp csak annyira fűszeres, amennyire kell. Egyszerre idézi fel bennem az esős, őszi reggeleket és a kellemes késő délutánokat, amikor már hamar sötétedik, de a város még mindig pezseg. A kávé nem olyan feltűnő, a vetiver sokat tompít rajta, a kettő együtt pedig egy igazán különleges illatot hoz létre, amelyet nehéz behatárolni, s sokkal lágyabb, mint a legtöbb fűszeres-fás parfüm.

A Green Tea & Bergamot az ősz egy teljesen más arcát adja vissza! Friss, édes, citrusos illat, amely jobb kedvre derít, miközben a zöldtea kifejti nyugtató hatását. Azok a napfényes napok jutnak róla eszembe, amikor a természet a legszebb arcát mutatja, színes levelek hevernek mindenhol, mi pedig élvezhetjük az év utolsó melegebb napjait. A bergamot narancs és a zöldtea tökéletes páros: a kettő együtt egy érdekes illatot alkot, amely egyszerre citrusos, édes és még picit talán fűszeres is. Egy meleg, friss illat, amit szerintem bármelyik évszakban szívesen hord az ember, nekem nagy kedvencem.

Az 50 ml-es üvegek kidolgozása nagyon szép, az asztalunk díszei lesznek, s mivel eau de cologne mindkettő, ezért kellemesek, lágyak már az első pillanattól kezdve, illetve gyakrabban kell majd újrafújni őket.

A 4711 Acqua Colonia Coffee Bean & Vetiver és Green Tea & Bergamot kölniket megtaláljátok a drogériákban.

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)