Oh My Brush
szeptember 20, 2017

Alapozó, BB Krém, CC Krém Egyben? TonyMoly BCDation+

Találtam egy nagyon jó alapozót, amit muszáj nektek is bemutatnom, ez pedig nem más, mint a TonyMoly BCDation Plus! A márka több terméket gyúrt össze azzal a céllal, hogy így egy multifunkcionális alapot kapjanak, a végeredmény pedig magáért beszél! Először csak egy mintát próbáltam, miután az egyik olvasóm rákérdezett, hogy ismerem-e a terméket, de utána már rendeltem is meg teljes méretben, mert tökéletesnek tűnt!

A TonyMoly BCDation+ sok az egyben termék: cc krém, bb krém, alapozó, korrektor és 45%-ban szérum is, így pedig igazán lerövidül a sminkelésre szükséges idő. CC krém, mert korrigálja a bőr elszineződéseit, bb krém, mert könnyű, alapozó, mert jól fed, de én még a korrektort is belefoglalnám, mert egyetlen réteg bőven elég, nincs már másra szükség. A fedése persze a felvitt mennyiségtől függ, de én erős közepesnek mondanám. Pigmentált, jól kenhető krém, se sűrű, ezért magában nem használnám, arckrém vagy fényvédő legyen alatta, úgy sokkal egyszerűbb dolgunk lesz. A végeredmény félmatt, le lehet púderezni, hogy még tartósabb legyen, s szerintem kombinált és zsíros bőrre igazán jó választás.

Az üveg 40 ml-es, pumpás és nagyon igényes, de sajnos csak 3 színben kapható: 01 Vanilla Beige, 02 Skin Beige és 03 Warm Beige. A minta alapján a legvilágosabbat megfelelőnek találtam a nagyon fehér bőrömhöz, azt rendeltem meg és nem is csalódtam. Enyhe hidratálást kínál a bőrnek, miközben különleges megoldást találtak a bőrhibák elfedésére: a pigmentek két méretűek, így a kisebbek kitöltik az esetleges lyukakat. Ennek hála már egy vékony réteg is jól takar, de természetesen rétegezhetjük, építhetjük, hogy teljes fedést kapjunk.

Kifejezetten primer funkciója nincs, ezért a pórusokat nem tünteti el maradék nélkül. Szerintem nagyon természetes lesz a végeredmény vele, hiába az erős fedés, így főleg azoknak ajánlanám, akiknek zsíros, kombinált, normál a bőrük, s szeretnének egy könnyű, de jól fedő alapozót a mindennapokra vagy alkalmakra. Szerencsére kapható minta is belőle, így ki lehet próbálni, mielőtt beruháznánk rá (bár egyébként is elég pénztárcabarát áron kapható általában).

TonyMoly BCDation+ JOLSE webshop | eBay

Egy vékony réteg közvetlenül felvitel után (fényvédő van alatta).

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)