Oh My Brush
szeptember 22, 2017

Tiszta Pórusok Habzó Agyagmaszkkal: NADA The Pore Care Pack

Érdekes és meglepően jó újdonság Koreából: a NADA The Pore Care Pack megmutatja, hogy milyen, ha az agyag és a habzó maszkok találkoznak! Nézzük, hogy mennyire hatásos ez a pórustisztító és összehúzó pakolás!

Tág pórusaim vannak sajnos, amiket muszáj tisztán tartani, különben jönnek a bőrproblémák ezerrel. A NADA The Pore Care Pack cuki csomagolásban érkezik, s tisztább pórusokat ígér anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt! Ez egyszerre habzó és agyagmaszk is, ami azt jelenti, hogy a krém a bőr melegének hála habot képez, ami könnyebben bejut a pórusokba, jobban tisztítja azokat. Az agyag ugyanerre képes, tehát még hatásosabb a termék, viszont a legtöbb agyagmaszkot inkább csak zsíros és kombinált bőrre érdemes használni, hiszen eléggé tudnak szárítani. A NADA viszont szeretett volna egy olyan pakolást alkotni, ami hidratál, így minden bőrtípusra jó választás. A hatás pedig nem marad el, tényleg tisztít, mégsem szárad ki a bőr tőle, de ami még jobban meglepett az az, hogy kíméletesebb is, mint az átlag, egyáltalán nem irritálta a bőrömet!

Az összetevőlista bővelkedik hidratálókban és gyulladáscsökkentőkben, érdekesség a rizs- és joghurtkivonat, pár antioxidánst is látok, illata pedig alig van. A krém nagyon jól kenhető, egyből beindul a habképződés, ami pár perc múlva már eléggé szembetűnő lesz, de nem zavaró, inkább vicces. Közben alatta szárad az agyag, tisztul a bőr és a pórusok, 10-15 perc múlva már le is lehet mosni langyos vízzel.

Habzó és agyagmaszkokat eddig is használtam külön-külön, de ha őszinte akarok lenni, akkor ez a megoldás jobban tetszik, hamarabb veszem rá magam, hogy elővegyem, ami nálam nagy szó, mert inkább a fátyolmaszkok híve vagyok, a pakolások mindig háttérbe szorultak. Eddig! 😀 Pár hónap múlva biztosan megjelenik majd egy Elfogyott! posztban, akkor majd kiderül, hogy hosszú távon mennyire jó, de eddig nagyon szeretem!

LINK:
NADA The Pore Care Pack JOLSE webshop | eBay

Ingredients:
Purified Water, Kaolin, Betonite, Glycerin, Disiloxane, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Magnesium Aluminum Silicate, Dimethicone, Xanthan Gum, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Cichorium Intybus, Betaine, Sodium Hydroxide, Oregano, Spearmint Extract, Lemon Balm Extract, Bergamot Leaf Extract, Basil Leaf Extract, Sage Extract, Yogurt Extract, Rice Extract, Totarol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Fragrance, Sodium Chloride, Glutathione, 1,2-hexanediol, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)