Oh My Brush
szeptember 26, 2017

Tartós Ajakszínek Őszre! Park Avenue Folyékony Matt Rúzs

Ősszel mindig előkerülnek a merészebb, sötétebb árnyalatok, a matt ajakszínezők, hogy feldobják a szürke hétköznapokat. A Park Avenue Folyékony Matt Rúzsok épp ilyenek, s mivel újdonságokról van szó, ezért jöjjön egy rövid bemutató színmintákkal a blogon!

Angolul a Liquide Matt Stain Lips névre hallgatnak, ezért kipróbálás előtt már számítottam rá, hogy a Park Avenue Folyékony Matt Rúzsok tartósak lesznek, de így is meg tudtak lepni! Négy gyönyörű árnyalatot találunk a kínálatban: a rózsaszín Bright Pink, a tökéletes piros Passionate Red, az igazi vörös Charming Red és a merészebb Aubergine!

A termékek különlegessége, hogy felkenés után fényes végeredményt kapunk, amit majd a lenti képeken is láthattok. Ez a ragyogó, élénk szín órákon keresztül megmarad, egyáltalán nem kopik, ha nem eszünk, iszunk, viszont a matt hatást is egyszerűen elérhetjük: csak egy papírral le kell itatni a felső réteget. Ajaktinta is egyben, tehát befogja az ajkakat és hihetetlenül tartós, így az alapszín egész nap megmarad!

A folyékony állag és pigmentált, kiváló textúra mellé egy szuper applikátor is társul, így a felvitel egyszerű. A három világosabb (Bright Pink, Passionate Red, Charming Red) tökéletes, öröm velük sminkelni, krémesek, jól kenhetők, ezektől jobbat és szebbet elképzelni sem tudok. A legsötétebb Aubergine viszont kicsit folyékonyabbnak tűnt, nem fed egyetlen rétegben, mint a másik három, de másba nem nagyon tudok belekötni. 🙂

Minőségi termékek gyönyörű, tartós színekkel, amik közül a három legvilágosabb igen univerzális, s biztosan számíthatunk rájuk egész nap. Fontos alkalmakra is tökéletesek, nem kell újrakenni őket!

LINK:
Park Avenue Folyékony Matt Rúzsok

U.i.: a sminktáska ásványi alapozók vásárlása esetén jár ajándékba! 🙂

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)