Oh My Brush
szeptember 27, 2017

PURITO ÚJDONSÁGOK: Defence Barrier PH Cleanser & Deep Sea Pure Water Cream

A koreai PURITO márka két újdonsága a kíméletes, de hatásos Defence Barrier PH Cleanser arclemosó, illetve a kellemes és könnyű Deep Sea Pure Water Cream hidratálókrém, amik hamar meggyőztek arról, hogy egyértelműen az “egyszerű, de nagyszerű” kategóriában a helyük! Nézzük meg őket közelebbről!

A koreai Purito igen sok újdonsággal fog majd jelentkezni a következő hónapokban, s két termék már kapható is: a PURITO Defence Barrier PH Cleanser egy nagyon jó arclemosó, míg a PURITO Deep Sea Pure Water Cream a tökéletes arckrém a legtöbb bőrtípus számára! Bár részleteket nem tudok, de ha a többi termék is a kíméletes bőrápolást fogja képviselni, akkor egy nagyon szuper és pénztárcabarát márka van születőben! Bár a Purito C vitaminos szérum örök kedvencem, de jó látni, hogy bővül a kínálat!

PURITO Defence Barrier PH Cleanser egy nagy, jól zárható tubusban érkezik, színtelen gél, ami jól habzik, kellemes, ugyanakkor nagyon jól tisztít! A pH 5.5 tökéletes, így gyengéd a bőr természetes védőrétegéhez, továbbá nem szárít egyáltalán, s nagyon kevés is elég belőle! Az INCI nagyon rövid, természetesen alkohol-, parfüm- és parabénmentes, s olyan hasznos összetevők találhatók benne, mint a gyógyító ázsiai gázló kivonat, az antibakteriális teafa olaj (ez ad egy pici illatot is neki) vagy a vitaminokkal teli méhpempő és grapefruit kivonat stb. Ha őszinte akarok lenni, akkor nagyon hasonlít a Cosrx Low pH Good Morning lemosóra, de ennek nem olyan erős az illata és kevesebb is kell belőle. A lényeg viszont, hogy a Purito újdonsága egy hatásos, jól tisztító, de kíméletes arclemosó, ami minden bőrtípusra remek választás, a férfiak is szeretni fogják. Egyelőre jobban tetszik, mint az évek óta használt kedvenc arlemosóm, ami azért nagy szó! 🙂

PURITO Deep Sea Pure Water Cream szintén érdekes, s itt is nagyon figyeltek az összetevőkre, ez nem vitás! Tele van könnyű hidratálókkal, bőrpuhítókkal, míg néhány vitamin és gyulladáscsökkentő teszi még hatásosabbá. Az állaga szuper: sűrű, de könnyű, hamar felszívódó gélről van szó, ami színtelen, jól hidratál, így magában is elég a normál, kombinált és zsíros bőr számára. Alkohol-, parfüm- és parabénmentes, de a bergamotnarancs illóolaj miatt van egy pici illata. A tubus egyszerű, jól záródik, fém, így egy kicsit a gyógyszertári krémekre emlékeztet, s mivel kevés is elég belőle, ezért valószínűleg sokáig elég lesz. Tökéletes nappali krém magában, de rétegezéshez is kiváló, hiszen minden más termékkel is jól használható együtt. Nagyon hasonlít a kedvenc arckrémemhez, így ez is hamar a szívemhez nőtt, bár a két Purito újdonság közül a lemosó az, ami szerintem hiánypótló, s biztosan újra fogom venni.

Kíváncsi vagyok, mint mit tartogat még a Purito a számunkra, mert nagyon jó úton jár a márka!

LINK:
PURITO Defence Barrier PH Cleanser eBay LINK | | YESSTYLE
PURITO Deep Sea Pure Water Cream eBay LINK | | YESSTYLE

Összetevők: poszt végén!

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)