Oh My Brush
szeptember 12, 2017

Kontúr Vagy Szemhéjpúder Paletta? The Saem Eco Soul Contour Palette

Egy kontúrpaletta, ami szemhéjpúderként is megállja a helyét? Szerintem a the Saem Eco Soul Contour Palette pontosan ilyen! Elsőre talán átsiklik felette az ember szeme, mert egyszerű a csomagolás, de én már rájöttem: egy univerzális és nagyon hasznos kis palettáról van szó!

Pár hónapja láttam az új megjelenések között, de már repültem is tovább a színesebb, izgalmas csomagolású termékek felé, így a the Saem Eco Soul Contour Palette feledésbe merült. Aztán hetekkel később azon gondolkoztam, hogy hogyan tehetnék szert egy mini szemhéjpúder palettára, amiben van pár egyszerű, matt barna és egy kiemelőszín is. Sehol nem találtam olyat, ami megfelelt volna az elképzelésemnek árban, árnyalatokban stb., aztán eszembe jutott ez a kontúrpaletta. A the Saem márkában még nem csalódtam, ha sminktermékekről van szó, ráadásul pénztárcabarát áron kínálnak mindent, így már ment is a kosaramba.

A paletta csomagolása erős, minőségi műanyag, jól záródik, a benne lévő négy szín pedig kiváló! Jól pigmentáltak, nem poroznak, egyszerűen satírozhatók, az árnyalatok pedig elég semlegesek ahhoz, hogy mindenkinek jól álljanak. A kiemelőszín fényes, de visszafogott, egyszerűen gyönyörű, míg a három barna teljesen matt és tökéletesek kontúrozáshoz. Az árnyalatok magukban vagy keverve is szuperek, így egyetlen termékre van csak szükségünk az egész arc kontúrozásához, az orrt, szemet, szemöldököt is beleértve.

Szerintem világosabb bőrűeknek a legjobb választás, mert nem túl sötétek a színek, szemhéjpúderként használva viszont mindenki szeretni fogja ezt a kis palettát: szuper satírozó- és kiemelőszíneket kapunk. Elég pici, de erős műanyagból készült, tükör is van benne, így utazáshoz kis kiváló.

LINK:
the Saem Eco Soul Contour Palette JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)