Oh My Brush
augusztus 30, 2017

Solone Tartós Szemhéj Primer & Nude Matt Szemhéjfesték Ceruza

Izgalmas teszt következik, ugyanis pénztárcabarát sminktermékek érkeztek Tajvanról Magyarországon át :p A Solone Tartós Szemhéj Primer és a Solone Nude Matt Szemhéjfesték Ceruza segít az utóbbi hetekben a tartós, natúr smink elkészítésében, de vajon mennyire váltak be?

Volt már Solone termékteszt a blogon, tavaly bemutattam pár szuper dolgot tőlük egy videóban, de ma néhány újdonságról lesz szó. A szép csomagolás, jó minőség és alacsony ár a tajvani márkákra is jellemző, s messzire sem kell értük, mert van hivatalos, magyar forgalmazó. Persze, mindenki szereti az izgalmas árnyalatokat, de számomra mindig az egyszerűbb, natúr színek a leghasznosabbak, illetve azok a termékek, amelyek tartósabbá teszik a sminkemet. Így esett a választásom a Solone Tartós Szemhéj Primerre, és adtam egy esélyt a Solone Nude Matt Szemhéjfesték Ceruzának.

Régi olvasók tudják, hogy nincs egyszerű dolgom: rejtett szemhéjam van, ami ráadásul eléggé olajos is, így szemhéjalapozó nélkül teljesen felesleges sminkelnem, pár percnél tovább nem élvezhetném munkám gyümölcsét. Évekkel ezelőtt drága primerekkel segítettem a helyzeten, aztán megismertem az ázsiai márkákat és nagy örömömre kiderült, hogy léteznek olcsóbb termékek, amelyek ugyanolyan jók lehetnek. A Solone Tartós Szemhéj Primer csomagolása szép, erős műanyag, az applikátorral jól lehet dolgozni, a krémes állag jól kenhető, bőrszínű, s matt. Ezt használva természetesen a smink tartósabb, a színek pedig erősebbek, élénkebbek, de inkább csak akkor veszem elő, amikor elég, ha csak pár óráig tökéletes a sminkem, ugyanis rajtam többet nem nagyon bír ki. Viszont ez az első primerem, amit szemfesték helyett, magában is szeretek használni, mert világosítja a szemkörnyéket, mint egy korrektor, de jobban mattít, tartósabb, illetve ebben is vannak hidratáló, tápláló összetevők (pl. argánolaj, E vitamin, rhodiola sachalinensis gyökér kivonat stb.), így ápol is. Csodát nem tesz, de mindennapi használatra bevált.

Itt van még a Solone Nude Matt Szemhéjfesték Ceruza, ami 4 gyönyörű színben kapható, alig tudtam választani, de végül 03 Warm Khaki lett az enyém. Az én képem és a promo kép abszolút nem egyezik, szerintem élőben sötétebbek a színek, de így is szép: valamilyen barnás, matt árnyalatot szerettem volna, ezt megkaptam. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az én szemhéjamra nem való egy krémes szemfesték sem, nem is tudom, hogy volt-e valaha olyan, ami kibírt volna pár óránál többet a szememen, de azért reménykedni lehet, nem? 🙂 Amikor felkentem a karomra nagyot néztem, ugyanis egyből száradt és el nem mozdult, akármennyire is dörzsöltem, nem akartam hinni a szememnek. Aztán felkentem az olajos, rejtett szemhéjamra, amire egyébként még fényvédőt és alapozót is kenek minden nap, így természetesen elég hamar megadta magát. A szemhéjalapozó + krémes szemfesték + szemhéjpúder kombináció viszont mindig működik még nálam is, ezért így szoktam használni, de ettől függetlenül irigy vagyok azokra, akiknek nincs rejtett szemhéjuk 😀 Imádom ugyanis, hogy mennyire egyszerű sminkelni egy ilyen ceruzával: csak felviszem, ujjal (vagy ecsettel) eldolgozom és már kész is! Mehet még rá egy kis szemhéjpúder is, ha alapként szeretnénk használni és még tartósabbá tenni, de a lényeg, hogy praktikus és egyszerű vele az élet.

A Solone termékeket ebben a magyar webshopban megtaláljátok:
Solone Tartós Szemhéj Primer
Solone Nude Matt Szemhéjfesték Ceruza
Ha feliratkoztok a hírlevélre, 500 Ft kedvezményt kaptok! 😉
Ha pedig ott vagytok dobjatok még a kosárba egy-két Neogence vagy Narüko fátyolmaszkot it! 🙂

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)