Oh My Brush
augusztus 2, 2017

NARÜKO AM+PM 10 Peptides Bőrvédő Naptej SPF50***

Egy remek fényvédő következik egyenesen Tajvanról (valójában egy magyar webshopból), ami a NARÜKO AM+PM 10 Peptides Bőrvédő Naptej SPF50*** nevet viseli! Előre szólok, sokak kedvence lesz, hiszen könnyű, nem hagy fehér réteget és még az összetevői is szépek!

Akik szeretik az ázsiai kozmetikumokat, azok jól tudják, hogy Korea és Japán után Tajvan a legfőbb kozmetikai nagyhatalom. A tajvani fátyolmaszkok hatalmas népszerűségnek tettek szert az évek folyamán, de mást is érdemes kipróbálni tőlük, mert igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, mint pl. a NARÜKO AM+PM 10 Peptides Bőrvédő Naptej SPF50***. A tajvaniak kedvence, a “Beauty King” néven ismert Niuer hozta létre a Narüko márkát, aki visszaköszön a csomagolásról is. Az ázsiai piac mellett az USA-ban is jelen vannak, de Európában sem panaszkodhatunk, ugyanis egy magyar webshop a hivatalos forgalmazó, így egyszerűen beszerezhetjük a termékeket.

Vissza a szuper fényvédőre, ami eredetileg a Naruko AMPM RX10 Peptide Total Defense Sunscreen SPF50+++ névre hallgat és engem nagyon meglepett. A szép összetevőlistája miatt választottam, hiszen “minden mentes”: nincs benne alkohol, parfüm, ásványi olaj, parabén stb., viszont tele van peptidekkel, amikről nem is olyan rég áradoztam. A peptidek sejtkommunikáló összetevők, amik többet között kollagéntermelésre ösztönzik a bőrt és védik azt az UV sugárzás és káros környezeti ártalmak ellen. Több is van belőlük a termékben, így a fényvédő hatásosságát tovább erősítik: fényvédő (kémiai és fizikai vegyesen) + peptidek = ráncmegelőzés magas fokon!

Használat előtt fel kell rázni a naptejet, amire ez a magyar elnevezés nagyon is illik: folyékony, jól kenhető, hamar felszívódó, épp olyan, amire az ember vágyik. Bár fehér színű, de ahogy a bőrrel érintkezik elveszíti a színét és a végeredményre nem lehet panasz, rajtam abszolút nem hagy fehér réteget maga után, s nagyjából félmattra szárad a kombinált bőrömön. Rendkívül kényelmes viselni, smink alá is tökéletes, s természetesen kíméletes és nem irritál egyáltalán. Minden bőrtípusra el tudom képzelni, szerintem épp eléggé hidratál, főleg nyáron, de nyugodtan kenhetünk alá más termékeket is, ha szükségünk van rá. Tartósnak is találom, nagy melegben és páratartalomban is jól bírta a kiképzést, tehát évszaktól függetlenül jól használhatóSemmibe nem tudok belekötni, akármennyire is próbálok, a Narüko érti a dolgát. Ha még nem találtátok meg a tökéletes fényvédőt és ez szimpatikusnak tűnik, akkor érdemes kipróbálni, a következő magyar webshopból egyszerűen beszerezhető:

LINK:
NARÜKO AM+PM 10 Peptides Bőrvédő Naptej SPF50***

Ingredients:
Octylmethoxy Cinnamate 10%, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate 3%, Purified Water(Aqua), Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Isohexadecane, Glycerin, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Sorbitan Oleate, Magnesium Sulfate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Palmitoyl Tripeptide-3, Dipeptlde Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Palmitoyl Dipeptide-5 Diamlnobutyloyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-6 Diaminohydroxybutyrate, Acetyl Tetrapeptide-15, Pentapeptide-18, Acetyl Hexapeptide-8, Oligopeptide-68, Nonapeptide-1, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Phenoxyethanol

Folyékony, selymes tapintású és fehér, de amint elkezdjük elkenni, színtelenné válik.

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)