Oh My Brush
augusztus 8, 2017

Etude House Fix And Fix Powder Fixer: Egyetlen Összetevős Szuper Púder

A koreai Etude House egy remek púdert alkotott, ami megérdemli, hogy szó legyen róla a blogon! Az Etude House Fix And Fix Powder Fixer nemcsak azért érdekes, mert egyetlen mozdulattal mattít, fixál és eltünteti a pórusokat, hanem érdekesség, hogy csak egyetlen összetevőt tartalmaz!

Az Etude House Fix And Fix Powder Fixer elsőre talán elkerüli a figyelmünket, mert nagyon egyszerű a csomagolása, nem a megszokott színes, cuki külső köszön vissza ránk, viszont nem érdemes elmenni mellette! Kezdjük azzal, hogy praktikus, hiszen jól zárható, csavaros a kupakja, minőségi, erős műanyagból készült, így akár a táskánkba is tehetjük, bárhova magunkkal vihetjük. Selymes, fehér por, de a bőrön színtelen, egyszerű felvinni és meglepően jó!

A lenti képen lehet látni, hogy egy nagyon vékony réteg is elég a látványos hatáshoz: eltünteti a pórusokat és mattít, de anélkül, hogy szárítana! Először kételkedtem a tartósságában, mert nem az a tipikus, erősen mattító púder, nagyon természetes a végeredmény vele, de nagy melegben is megállta a helyét, így lassan befészkelte magát a rutinomba. Több jó púderem is van, de mivel ez csak egyetlen összetevőt tartalmaz, s mégis hatásos, ezért kiemelkedik mind közül. Természetesen a sminket nagyon jól fixálja, erre sem lehet panasz, de azt is muszáj megemlítenem, hogy a tégely nagy, 10 g-os, s már pár dollárért a miénk is lehet, ezért egy igen jó púdert kapunk pénztárcabarát áron!

Minden bőrtípusra el tudom képzelni, s minden évszakra tudom ajánlani, mert nagyon könnyű, nem szárít, viszont jól végzi a dolgát! Engem meglepett, kifejezetten tetszik ez a nagyon finomra őrölt, ásványi por, pár használat után már le is cseréltem rá a kedvenc púderemet, pedig azt már évek óta használtam… Érdemes kipróbálni!

LINK:
Etude House Fix And Fix Powder Fixer EBAY | | JOLSE

Ingredients:
Silica

Viki szerint:

4 responses to “Etude House Fix And Fix Powder Fixer: Egyetlen Összetevős Szuper Púder”

 1. Barbara says:

  Szia Viki!
  Tudnál olyan szemmaszkot ajánlani, amiben nincsen illatanyag?
  Válaszodat előre is köszönöm! 🙂

 2. Tamara Juhász says:

  Remekül jött a poszt! Fontolgattam a nyx hd porpúderét, ugyanez a silica, ennyi, 5000ért. Nem kérdés, hogy ezt fogom megvenni 🙂 kösziiiiii <3

 3. Dóra says:

  Na, azt hiszem megvan az e.l.f. Studio HD púderem utódja. 😀 Az is ugyanezen az elven működik, igaz, hogy nem egy, hanem két összetevős (dimethicone+silica), de nagyon imádom! <3 😀

 4. Tamara Juhász says:

  Jaj amúgy hangosan kiabálom, a perui kovaföld (silica) 200 gramm 1500 és ugyanaz mint ez a púder 🙂 selymesen matt, áttetsző, jobb mint az innisfree 😉

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)