Oh My Brush
július 20, 2017

Tökéletes Olajos Lemosó Japánból! Új KOSE Softymo Speedy Cleansing Oil

Pár hónapja teljesen megújult a kedvenc japán olajos sminklemosóm, a KOSE Softymo Speedy Cleansing Oil. Azért szerettük olyan sokan, mert kíméletes és pénztárcabarát, de mostantól elvileg még hatásosabb is! A csomagolás maradt a régi, de nézzük akkor, hogy mit tud az új formula!

A japán KOSE Softymo Speedy Cleansing Oil régóta az egyik kedvenc olajos sminklemosóm, nagyon sokszor újravettem már, de tavaly év vége környékén teljesen megújult. Bármilyen olajos lemosóm is legyen az biztos, hogy hosszú hónapokig elég egy flakon, pedig minden nap használom a smink vagy a fényvédő lemosására. Továbbá szeretem, hogy egyszerűen és kíméletesen eltávolít az olaj mindent, ami a bőrön van, az pedig hatalmas öröm volt számomra évekkel ezelőtt, hogy egy teljesen “mindenmentes” terméket találtam jó áron! Ez volt a Softymo Speedy Cleansing Oil, de vajon mit tud ez a teljesen új formula?

Nem szeretem, ha a kedvenc termékeim megújulnak, a jól megszokott dolgokhoz ragaszkodom, így vonakodtam kipróbálni az újat most is. Nos, rettentő rosszul tettem, azt már előre elmondhatom! 🙂 A Speedy (több olajos lemosója is van a márkának) hihetetlenül egyszerű volt, csak pár összetevőből állt, így érzékeny bőrre is tökéletes volt, de a Kose szerette volna még jobbá tenni. Ezt jobbá? Nem hittem a szememnek…

Az új verzió még mindig “mindenmentes”, bár kicsit hosszabb lett az INCI, viszont cserébe sokkal jobban tisztít, mint valaha! Sokkal kevesebb kell belőle, mint a régiből, pillanatok alatt lejön vele a smink (csak arcra kenem, erős szemsminkhez mást használok), s ami a legjobb: ha egy kicsit nedves a kezünk az sem probléma! Ez egy nagyon pozitív dolog, mert először ugye mindenki kezet mos, majd úgy pumpál a tenyerébe a lemosóból, de az olaj meg a víz nem jó barátok… Az új Speedy-t ez nem érdekli, ugyanolyan hatásos nedves kezen, mint szárazon! Egyébként színtelen folyadék, illata sincs, ránézésre semmi extra, bár a csomagolását imádom: nemcsak szép, rózsaszín, de minőségi és erős a flakon. Nem tudok tehát belekötni az ég világon semmibe, hiszen egy szuper terméket tettek még jobbá, egy szavam sem lehet.

Továbbra is alkohol- és parfümmentes, nagyon egyszerű olaj, ami minden bőrtípusra tökéletes, a sminket, fényvédőt, szennyeződést kíméletesen, egyszerűen és maradék nélkül eltávolítja, s mióta megújult, azóta még kevesebb kell belőle és az sem probléma, ha egy kicsit nedves a kezünk. TÖKÉLETES! Jár az 5 csillag, s továbbra is értem, hogy miért Japán első számú olajos lemosója ez. Tudom ám még fokozni: jó japán szokáshoz híven utántöltőt is lehet venni, így még olcsóbb, bár egyébként is pénztárcabarát!

EBAY LINK:
KOSE Softymo Speedy Cleansing Oil EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Mineral Oil, Peg-8 Glyceryl Isostearate, Cetyl Ethylhexanoate, Cyclomethicone, Water, Olea Europaea Fruit Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Propylene glycol dicaprate, Zea Mays Germ Oil, Phenoxyethanol

Viki szerint:

 1. Nagyon szép összetevők
 2. Kíméletes
 3. Hatásos, mindent eltávolít
 4. Egyszerű használni
 5. Kevés is elég belőle
 6. Pénztárcabarát
 7. Utántöltő is kapható
 8. Nedves kezen is működik.

2 responses to “Tökéletes Olajos Lemosó Japánból! Új KOSE Softymo Speedy Cleansing Oil”

 1. Anikó Győrfi says:

  Viki hogyan kell pontosan hasznalni?A leirasa japanul van csak a csomagolason:)

  • Oh My Brush says:

   Száraz kézbe teszek 1-2 pumpányi olajat, ezt felviszem száraz arcra. Átmasszírozom a bőrt, pár másodperc alatt feloldja a sminket. Langyos vízzel lemosom, majd egy “sima” arclemosóval még arcot mosok. Ennyi 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)