Oh My Brush
július 14, 2017

Parfümök Nyárra: Betty Barclay Pure Pastel & Pretty Butterfly

Három parfümmel gazdagodott a kollekcióm, amelyek annyira elnyerték a tetszésemet, hogy muszáj bemutatnom őket a blogon is! A német divatház 2017-es újdonságairól és a tavalyi év illatáról lesz ma szó: Betty Barclay Pure Pastel és Betty Barclay Pretty Butterfly.

A tavasz ihlette a Betty Barclay 2017-es Pure Pastel kollekcióját: pasztell színek, finom, friss illatok, amelyek napfényt varázsolnak a mindennapjainkba. A Lemon édes, citrusos illat, míg a Mint inkább fás, s aki szereti ezeket a jegyeket, azok biztosan nem fognak csalódni: tipikus, mégis különleges kölnikről van szó, amelyeket akár ajándékba is nyugodtan megvehetünk, mert a siker garantált lesz velük.

A Youtube-on már mutattam ezeket a parfümöket, s még kommentet is kaptam később, hogy a Müllerben épp akciós, s mivel a nézőm is rajong az ehhez hasonló jegyekért, ezért gyorsan meg is vette az pasztell gyönyörűségeket, s nem csalódott 🙂 Nagyon örülök az ehhez hasonló visszajelzéseknek (Facebook-on is sokszor írtok hasonlót mindenféle termékkel kapcsolatban, köszönöm!), de nézzük akkor, hogy nekem mi a véleményem több hét után!

Nekem a citrusos illatok örök kedvenceim és a fás jegyekért is oda vagyok, így nem meglepő, hogy mind a kettőt szeretem, s örömmel fújom magamra őket reggelente. A Lemon instant szerelem volt, tetszett a frissessége, miközben mégis édes egy kicsit, de a Mint sem okozott csalódást: picit nehezebb, de még mindig friss és könnyű, s egyben igen tartós is (legalábbis az orrom órákon át érzi). Ahogy mondtam, ezeket ajándékként is el tudom képzelni, nem nagyon lehet mellélőni ilyen illatokkal: egyszerű, de nagyszerű és érdekes mind a kettő.

Betty Barclay Pure Pastel Lemon
Fejillat: mandarin, citrom, zöldalma
Szívillat: frézia, gyöngyvirág, ibolya levél
Alapillat: szantálfa, ámbra, pézsma

Betty Barclay Pure Pastel Mint
Fejillat: japáncitrom, ribizli, rózsaszín bors
Szívillat: ciklámen, ilang-ilang, tea rózsa
Alapillat: szantálfa, pézsma

Itt van viszont a 2016-os Betty Barclay Pretty Butterfly, amely szintén szépséges külsőt kapott, s a friss, zöld levelek és virágok között szálló pillangók ihlették az alkotóit. Ennek megfelelően ez már inkább virágos jegyeket hordoz, de tavaszi parfümtől várhatóan friss és könnyű is egyben. Ha virágos illatokról van szó, akkor általában bajban vagyok: vagy nagyon tetszik vagy kifejezetten zavarja az orrom. Ezért vallom azt, hogy a virágos illatokat muszáj magunk megszagolni vásárlás előtt, de azért megpróbálom körülírni. Számomra ez egyszerre virágos, gyümölcsös és fás, tehát minden benne van, amit az ember orra szerethet. Tisztaság: igen, ezzel a szóval tudnám a legjobban jellemezni, olyan illat tehát, amit szívesen érez mindenki. El tudom képzelni vizsgára, állásinterjúra, a mindennapokra, mert lehet érezni, ott van, mégsem tolakodó, viszont kellemes érzést kelt azokban, akiknek eljut az orráig.

Betty Barclay Pretty Butterfly
Fejillat: szeder, golgotavirág gyümölcse, citrom
Szívillat: gyöngyvirág, Taif rózsa, Parma ibolya
Alapillat: fehér pacsuli, pézsma, rózsafa

Kapható a drogériákban.

Viki szerint:

4 responses to “Parfümök Nyárra: Betty Barclay Pure Pastel & Pretty Butterfly”

  1. Bokorbogi93 says:

    A kettő Pastel nekem is megvan, anya hozta Németországból. A Lemon nagy kedvencem, a Mentaval még barátkozom. Viszont az biztos, hogy fantasztikusak! 🙂

  2. Edit Mészáros says:

    Szia! Honnan rendelted? 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)