Magyar English
Oh My Brush
július 25, 2017

iHerb Csomag 2017 Július

Mindig feldob, ha megérkezik az iHerb csomagom, s most sem volt ez másképp. Mutatom, hogy milyen újdonságokat fedeztem fel, illetve újravettem pár régi kedvencemet is: C vitaminos-retinolos szérum, dezodorok, finomságok, a kimaradhatatlan tea stb. 🙂

E.L.F. Cosmetics, Daily Brush Cleaner $3
Ecsettisztító spray, ami nem egy nagy durranás, hiszen csak alkohol, víz és parfüm az egész, de szerintem hasznos tud lenni egy ilyen termék. Amellett, hogy gyorsan meg lehet tisztítani az ecseteket, ha szükséges (persze a samponos vizes mosást nem helyettesíti), az alkohol fertőtlenít is, amit a szappan nem tud. További pozitívum, hogy “shipping saver”, tehát ha bekerül a kosárba, csökken a postakölstég értéke :p Az illata pedig valami hihetetlenül finom, s tudom, hogy évekkel ezelőtt éreztem már ugyanezt, de sajnos már nem emlékszem, hogy mi volt az.

Health Warrior, Inc., Pumpkin Seed Superfood Bar
Egy darabot már nem lehet rendelni, ezért belinkeltem az egész dobozt, de egyébként szeretem az ehhez hasonló szeleteket, főleg utazáskor, ha megéhezne az ember, kéznél van. Még nem próbáltam, de rossz nem lehet! 🙂

Port Trading Co., Organic, Green Rooibos $4.11
A sima vörösteájukat nagyon szeretem, de most a zöld verziót rendeltem meg. Mióta felfedeztem a koffeinmentes teák világát (nem volt egyszerű leszokni a sima koffeinesről, amin magam is meglepődtem) sokkal kevesebb hülyeséget iszom… Persze, tudom én, hogy nyáron nem sokan kívánják a teát, de én itt ülök július végén a fűtött szobában, mert a holland nyár már csak ilyen… 😀 Bár melegebb napokon is iszom teát, mert sok a pozitív hatása, ez nem vitás 🙂

GoCo, Crunchy Coconut Bites, Roasted Sesame Seed $2.85
Kókusz és szezámmag meg egy kis só az egész jóformán, ezeket pedig mind imádom, úgyhogy kíváncsi voltam rá. Más ízben is kapható egyébként, ha egészségesebb finomságra vágynátok.

Sambucol, Black Elderberry, Original Formula, Immune System Support $10.21
Immunerősítő finomság, mert tényleg ízlik! 😀 Igen, rágótabletta, mert ezeket szeretem, bár egyébként is kicsi, lenyelhető lenne, de a lényeg: a fekete bodza erejét juttatja el hozzánk.

Crystal Body Deodorant, Travel Stick $2.95
Utazáshoz vettem ezt a mini, natúr dezodort, amibe aztán senki nem köthet bele a reptéren sem, mert ez egy tömb, ami nem krém, nem folyadék! 😀 Használat előtt be kell vizezni és úgy felvinni. “Minden mentes”, s sokak kedvence, nekem a dezodor kendőjük bejött, úgyhogy ezt rendeltem most meg utánpótlásként. Évek óta natúr dezodorokat használok, s nagyon örülök, hogy áttértrem: anno a legerősebb védelem sem volt elég, most meg… Nem is kell már minden nap kenni, alig kell ilyesmit használnom. Az iHerbről rendelem ezeket, többet is próbáltam már.

Figgies & Jammies, Extra Large Cookies, Blueberry & Fig $4.48
Ó, a kedvencem, amit már többször is újravettem, a többi ízt is imádom, de a fügés-áfonyás a mindenem. Gluténmentes, főleg rizslisztből készült, de így is nagyon finom, legalábbis én nem tudok leállni vele 😀

InstaNatural, Retinol Vitamin A Serum with Hyaluronic Acid + Vitamin C $16.71
C vitaminos szérumot kerestem, aztán beleszerettem ennek az összetevőibe: C vitamin, retinol, B3 vitamin, CoQ10, astaxanthin, zöld tea és még sok más növényi kivonat stb. Minden van benne, amit a bőr szeret, s egyébként “minden mentes” is az édesnarancs illóolajtól eltekintve. Majd írok róla külön, de eddig tetszik!

NutriBiotic, Non-Soap Skin Cleanser, Fragrance Free $6.74
Az örök kedvenc arclemosónk… Igen, még mindig imádjuk! 😀

NutriBiotic, Long Lasting Deodorant Stick, Unscented $4.87
Még egy dezodor, mert a kedvenc arclemosóm márkájától ki szerettem volna próbálni mást is. Illatmenteset választottam, de elég érdekes, mert kemény, aztán mégis krémessé válik felvitelkor. A hatásával meg vagyok elégedve, de a magam példájából kiindulva úgy gondolom, hogy legalább egy tömb natúr dezodort el kell használjunk ahhoz, hogy az áttérés sikeres legyen. Én minden esetre csak ajánlani tudom az ehhez hasonló termékeket.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)